Neler Yeni

VALORANT Güncelleme sonrası dx hatası

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ekran Kartım Gts 250 valorantı bu sabah gelen güncellemeden önce rahatça oynayabiliyordum. Oyunu güncelledim oyuna girerken ''dx11 feature level 10.0 is required to run the engine'' hatası verdi. Ekran Kartım günceldi yinede güncelledim, Windows update yaptım, oyunu sildim yükledim sonuç aynı. Artık riota bilet gönderdim. Cevap bekliyorum. Yardımcı olabilir misiniz? bu hatayla ilgili? şöyle bi tahminim var oyun acaba dx9 desteğini mi kaldırdı?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Sosyal'de de aynı hatayı yaşayanı görmüştüm, sürücülerin ve DirectX'in güncel olduğundan emin olun.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal'de de aynı hatayı yaşayanı görmüştüm, sürücülerin ve DirectX'in güncel olduğundan emin olun.
Kesinlikle Güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu videoyu izledim galiba yeni güncellemede dx9-10 kullanıcıları artık valorant oynayamıyacak galiba.
ve ben

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Hızar
Kesinlikle Güncel

Arkadaşlar bu videoyu izledim galiba yeni güncellemede dx9-10 kullanıcıları artık valorant oynayamıyacak galiba.
ve ben
ben nasıl öğrenebilirim hangisini kullandığımı

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,253
İsim
Fatih
Bu genelde DX11 aşağı kullananlarda çıkıyor ortaya. Ben eski bilgisayarıma Pubg Lite yüklemiştim aynı hatayı almıştım çünkü bilgisayar maks DX10 çalıştırıyordu.

Bunun bir çözümü yok maalesef (eğer başka bir kaynaklı değilse) Bende çok uğraşmıştım ama gpu yu değiştirmeden çözülmüyor.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Ben de eski ekran kartım ile pubg lite açamadığım için bayaa araştırmıştım; bir çözümü var ancak bende işe yaramadı, sizde belki yarayabilir diye söylüyorum: bir uygulama var, onu kullanarak oyuna directx sürümünü yüksekmiş gibi gösterip oyunu açabiliyordunuz. Yine de siz bilirsiniz, ben bayaa önce denemiştim ve kaynakların çok güvenilir olduğunu söyleyemeyeceğim.

ekoslow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ekrem
resim_2020-12-19_035739.png

bende aynı ekran kartı ve sorunu yaşıyorum her şey güncel driveri silip en güncelini yüklemeye kadar gittim fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum gerçekten bütün yolları denedim anladığım kadarıyla dx 11 de kaldırıyor fakat yine aynı hatayı alıyorum bu sorunu sadece valorantta sanmıştım fakat dauntless adlı oyunu yükledikten sonra ondada aynı hatayı aldım lol vb oyunlarıma girebiliyorum ama dediğim oyunlarda bende bu hata ile karşılaşıyorum varsa yardımcı olabilecek yazabilirmi ayrıca format çözüm olabilirmi?

Impe

80+ Silver
s
Alıntıyı görüntüle

bende aynı ekran kartı ve sorunu yaşıyorum her şey güncel driveri silip en güncelini yüklemeye kadar gittim fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum gerçekten bütün yolları denedim anladığım kadarıyla dx 11 de kaldırıyor fakat yine aynı hatayı alıyorum bu sorunu sadece valorantta sanmıştım fakat dauntless adlı oyunu yükledikten sonra ondada aynı hatayı aldım lol vb oyunlarıma girebiliyorum ama dediğim oyunlarda bende bu hata ile karşılaşıyorum varsa yardımcı olabilecek yazabilirmi ayrıca format çözüm olabilirmi?
sistem kısmını at sürüm orda

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Format çözüm değildir. Ben destek ekibiyle görüştüm. Ekran Kartın dx11 desteklemiyorsa bir daha bu oyunu oynayamıyacaksın .Yeni ekran kartı almadığın sürece oynayamazsın. Ki benim ve senin ekran kartımız aynı dx11 desteklemiyor. Ben yakın zamanda yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Başka çare yok

12 var sen oynarsın normalde
Hayır bende de öyle yazıyor ama o sistemde yüklü directx ve yüklü olsada bişey ifade etmez ekran kartımız kaldırmıyor.

Top Bottom