Neler Yeni

VALORANT HAKKINDA BİLGİ

forecx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
bu giriş ekranına girdiğimiz kullanıcı adı oyundaki nickimiz ile aynı mı veya aynı olmayabilir mi yani örneğin oyundaki kullanici adim bakugan#0001 girerken ozurdilerim0006 yazip girebilirmiyim bilgim olmadigi icin soruyorum.

yav bu alttaki sagdaki hesap benim hesap beyler maillle gonderdim baska bi hesap verdi yani bakamiyorum da pc yanimda yok nasil gorebilirim hesabin icini felan ama sagopa felan degil kullanici adi baska bir kullanici adi var.

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    57.5 KB · Hit: 19
  • Screenshot_20241007_205255_Gallery.jpg
    Screenshot_20241007_205255_Gallery.jpg
    530.7 KB · Hit: 18

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
Burası sadece giriş bilgilerin için. Oyun içi nickini internet sayfasından 90 gün süre arayla değiştirebilirsin.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Barış Okçu
bu giriş ekranına girdiğimiz kullanıcı adı oyundaki nickimiz ile aynı mı veya aynı olmayabilir mi yani örneğin oyundaki kullanici adim bakugan#0001 girerken ozurdilerim0006 yazip girebilirmiyim bilgim olmadigi icin soruyorum.

yav bu alttaki sagdaki hesap benim hesap beyler maillle gonderdim baska bi hesap verdi yani bakamiyorum da pc yanimda yok nasil gorebilirim hesabin icini felan ama sagopa felan degil kullanici adi baska bir kullanici adi var.
Giriş yaptığın kullanıcı adıyla oyun içi kullanıcı adın ayrıdır. Oyun içindekini 90 günde 1 kere değiştirebilirsin.

forecx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burası sadece giriş bilgilerin için. Oyun içi nickini internet sayfasından 90 gün süre arayla değiştirebilirsin.
haci pc baska yerde 1 hafta bakamicam bir suru item var suan 6K hesap ama bakamiyorum o mu değil mi diye ona sinirleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Giriş yaptığın kullanıcı adıyla oyun içi kullanıcı adın ayrıdır. Oyun içindekini 90 günde 1 kere değiştirebilirsin.
mobil uzerinden bakamazmiyim hesabin icerigine techizata

Top Bottom