Neler Yeni

Yardım Valorant hakkında bir sorum var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mert.k

80+ Bronze
Uygunsuz içerik
Arkadaşlar bazen çok tilt oluyorum rakibe saçma sapan vuruşlar ata elemanlar geliyor bariz hileler geliyor daha geçen banlattım 2 el sonra yedi birde insanla dalga geçıyorlar saki hile oldukları belli değil gibi ama hakkını yemeyeyim hiç belli etmiyolar bende hile açmak istiyorum o yüzden en güzel hile önerilerini alabilir miyim ban yedirtmeyecek yesem bile açtıra bileceğim şekilde
KISACA HİLE ÖNERİSİ LAZIM MODERATÖRLER LÜTFEN KONUYU KAPATMAYIN!!!!

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar bazen çok tilt oluyorum rakibe saçma sapan vuruşlar ata elemanlar geliyor bariz hileler geliyor daha geçen banlattım 2 el sonra yedi birde insanla dalga geçıyorlar saki hile oldukları belli değil gibi ama hakkını yemeyeyim hiç belli etmiyolar bende hile açmak istiyorum o yüzden en güzel hile önerilerini alabilir miyim ban yedirtmeyecek yesem bile açtıra bileceğim şekilde
Oynamamak akıl sağlığı için daha iyi .

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan
kral senin gibi düşünürse herkes oyun çöp olur önerim aim geliştir hile açma annene küfür ederler senin hilelere ettigin gibi eger sıkıyorsa bu durum oyunu bırak ama yinede hile dünyasına girip hesabını çöp etme anakart ban yiyebilirsin

Aykut D.

80+ Gold

Mert.k

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim açacağın konuyu bir de kapatmayın demiş ban atmaları lazım sana.
kıskanma sende hile yok diye bulursam atarım sana da özelden
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral senin gibi düşünürse herkes oyun çöp olur önerim aim geliştir hile açma annene küfür ederler senin hilelere ettigin gibi eger sıkıyorsa bu durum oyunu bırak ama yinede hile dünyasına girip hesabını çöp etme anakart ban yiyebilirsin
hocam daha ne kasayım :D PLAT 2 YİM GOLLDAN zar zor kurtuldum 20 25 vuruyorum en az ben mi taşımak zorundayım takımı avel avel insanlar geliyor adama bakıyorum 5 vurmuş 10 vurmuş be 25 30

Aykut D.

80+ Gold

Mert.k

80+ Bronze
sen net banı hak ediyorsun yazık daha 15 yaşında sanaldan konuşmak ne güzel ya erkeksiniz hepiniz.
22 yaşındayım abicim :D değişik değişik konuşursan laf ederim madar olursun burada

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom