Neler Yeni

Valorant hakkında yardım lazım?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Merhabalar şuanda platin 3 40 kp yim takımıma sürekli çocuk ve toxic gelerek zar zor solo kastım şimdi düşmek istemiyorum dia olmama yardim edebilecek smurf arkadaşlar varmı ücretli boostlara baktım fıyatlar çok fazla geldiği için burya yazıyorum şimdidden teşekkürler

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Efe Kırmaz
Merhabalar şuanda platin 3 40 kp yim takımıma sürekli çocuk ve toxic gelerek zar zor solo kastım şimdi düşmek istemiyorum dia olmama yardim edebilecek smurf arkadaşlar varmı ücretli boostlara baktım fıyatlar çok fazla geldiği için burya yazıyorum şimdidden teşekkürler
boost yaptırma, milletin oyununu rezil etme, dia'ya çıkamıyorsan bil ki hak etmiyorsundur. kendi emeğinle çık

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
boost yaptırma, milletin oyununu rezil etme, dia'ya çıkamıyorsan bil ki hak etmiyorsundur. kendi emeğinle çık
plat 3 40kp zaten dialarla oynuyordur sanarsin yücelik istiyor bu kadar fevri olmayın.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum 99 kp olup geri düştüm inan bana benden daha fazla hak etmeyen insanlar ımmortal radyant oluyor ben zaten bileğime güvenmesem çıkmak ıstemedım ınsanların oyunun leş etmek ıstemem kı etmem de her el plat da 30 40 vurup takımdakı 4 kişi yüzünden maç kaybedıyorum

Freix

80+ Bronze
Knk ascendant 1-2 arasıyım kesinlikle tr server oynama, duo bul kendine, ben main hesabım bi ara plat 2 de kaldı cok taktigim icin, smurf hesap dia 2 olmustu ranki fazla onemseme ama onemsemiyorum diyede gidip insta duelist kitleme main karakterin ne ise onla oyna fazlada salama

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
plat 3 40kp zaten dialarla oynuyordur sanarsin yücelik istiyor bu kadar fevri olmayın.
evet fazla sinirli çıktı arkadaş sankı rankım demir tüm ellerde 0 10 gıdıp beleş boost ıstıyorum h

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
radiant bir oyuncu olarak söylüyorum iyi oynadığını düşünüyorsan ve takıma kötü oyuncular geldiği için diaya çıkamıyorum diyorsan 5 kişi girebilirsin ve bol bol aim çalış sadece aim de değil maç izle aim kadar kullandığın yeteneklerinde önemli.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Knk ascendant 1-2 arasıyım kesinlikle tr server oynama, duo bul kendine, ben main hesabım bi ara plat 2 de kaldı cok taktigim icin, smurf hesap dia 2 olmustu ranki fazla onemseme ama onemsemiyorum diyede gidip insta duelist kitleme main karakterin ne ise onla oyna fazlada salama
reis yapmam gereken herşeyi yapıyorum frankfurt da gırsem tr de gırsem takımdakıler pick atmadan ben atmıyorum ınsanları rencıde edecek hiç bir şey yazmıyorum yanı olabıldiği kadar temiz bir oyuncu olmaya çalışıyorum fakat toxıc oyuncular heryerde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
radiant bir oyuncu olarak söylüyorum iyi oynadığını düşünüyorsan ve takıma kötü oyuncular geldiği için diaya çıkamıyorum diyorsan 5 kişi girebilirsin ve bol bol aim çalış sadece aim de değil maç izle aim kadar kullandığın yeteneklerinde önemli.
Ben bir şey sormak istiyorum bir gün mesela aimim yanıyor karşı takım: -hilesin, -görmeden ölüyorum diyor. Ertesi gün ise ben karşıdaki gibi kimseyi göremeden ölüyorum. Bir gunki aim diğer gün tutmuyor napmam lazım?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
hocam biraz egoist biri gibi görüneceğim fakat plat liginde oynamak için aimim yeterli diye düşünüyorum pre bulmaya çalışıyorum türk bulduğum arkadaşlar ranked maça trollüne giriyor yabancı pre nerden bulabılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir şey sormak istiyorum bir gün mesela aimim yanıyor karşı hilesin görmeden ölüyorum diyor. Ertesi gün ise ben karşıdaki gibi kimseyi göremeden ölüyorum. Bir gunki aim diğer gün tutmuyor napmam lazım?
karşına gelen oyuncular değişiyor dostum normal bişe hergün düzenli olarak çalışıp oynasan zaten peek atacağın yerler çıkmama gereken yerler aklına kazınıyor

Reindi

80+ Silver
aynen kanka bunları yazarak radiant olduğunu belli ettin verdiğin taktiler silver taktikleri olması dışında sıkıntı yok

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
Ben bir şey sormak istiyorum bir gün mesela aimim yanıyor karşı hilesin görmeden ölüyorum diyor. Ertesi gün ise ben karşıdaki gibi kimseyi göremeden ölüyorum. Bir gunki aim diğer gün tutmuyor napmam lazım?
ranked girmeden iyice ısınman gerekiyor poligona gir aç şarkıyı kendini iyi hissedene kadar bot vur sonra 3 5 tane dm gir zaten kendini çok iyi hissedeksin özgüvende çok önemli mentalini yüksek tutmaya çalış eğer oyunda toxic küfür eden varsa onuna hiç bir şey deme mutele geç ne kadar çok muhatap olursan o kadar mentalin düşer ve oynayasın kaçar. poligon yetmiyor diyorsan kovak aimlab ile çalışabilirsin kendi aim çalıştırma yöntemlerim var video çekersem buraya atarım.

Juiclair0

80+ Silver
ben boostlarım kardeşim :d

Top Bottom