benim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandınbenim ana rankım dia 3 en azından yalan söylemiyorum xD
benim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandınbenim ana rankım dia 3 en azından yalan söylemiyorum xD
ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorumbenim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandın
ben senin gibi bir lowla niye yazıştım ki xDbenim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandın
Plata çıkamıyorsa takımı yüzündendir. Bu bir takım oyunu.boost yaptırma, milletin oyununu rezil etme, dia'ya çıkamıyorsan bil ki hak etmiyorsundur. kendi emeğinle çık
ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben senin gibi bir lowla niye yazıştım ki xD
ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorum
hocam profıl geldi bi tık utanmış olabılırmısınızhttps://tracker.gg/valorant/profile/riot/wieser#0000/overview
wieser#0000's Spike Rush Multiplayer Overview - Valorant Tracker
View wieser#0000's Valorant overview statistics and how they perform.tracker.gg
hadi diyelim yalan söylüyorum niye bu kadar içerlendin çünkü yeteneksiz ve toxic kötü oyuncusun diadan çıkamıyorsun başkalarının iyi olması zoruna gidiyor. ))ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorum
bunların öyle utanma hatasını kabullenme gibi şeyleri olmaz dostum hatta oyunda yaptığı hataları takıma bile atıyordur bu yüzden dia da olmayı bile hak etmiyor ve hep plat dia arası kalacak.hocam profıl geldi bi tık utanmış olabılırmısınız
diadan mı çıkamıyorum ? kaç kere immo 3 bitirdim ben oyunu ama benim musluk dükkanım var kardeşim benim işten fırsat buldukça giriyorum senin gibi boş beleş olsam nelere kasarımhadi diyelim yalan söylüyorum niye bu kadar içerlendin çünkü yeteneksiz ve toxic kötü oyuncusun diadan çıkamıyorsun başkalarının iyi olması zoruna gidiyor. ))
Kazuya Kinoshita#Mzhraismini yaz duo falan oynarız takımca daha iyi kasılıyor bendede aynı sorun var
olmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtımhocam profıl geldi bi tık utanmış olabılırmısınız
güvenlik olarak günde 13 saat ayda 20 gün çalışıyorum ama radiant oldum demekki yapabilen yapıyor öyle musluk dükkanım var bahaneleriyle gelmeyeceksin ve karşındakini tanımadan yalancısın gibi sözlerde bulunmayacaksındiadan mı çıkamıyorum ? kaç kere immo 3 bitirdim ben oyunu ama benim musluk dükkanım var kardeşim benim işten fırsat buldukça giriyorum senin gibi boş beleş olsam nelere kasarım
Dostum sorun bu değil insanlar hakkında en ufak bir fikrin olmadan haklarında atıp tutmanolmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtım