Neler Yeni

Valorant hakkında yardım lazım?

Reindi

80+ Silver
benim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana :D bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandın :)
ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim yalan söylediğimi nerden biliyorsunda boş yapıyorsun bana :D bence radiant bir oyuncu olmamı kıskandın :)
ben senin gibi bir lowla niye yazıştım ki xD

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
boost yaptırma, milletin oyununu rezil etme, dia'ya çıkamıyorsan bil ki hak etmiyorsundur. kendi emeğinle çık
Plata çıkamıyorsa takımı yüzündendir. Bu bir takım oyunu.

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
https://tracker.gg/valorant/profile/riot/wieser#0000/overview :)

ss at adamsan kariyerinin fotosunu 18 mesajlı biri bunu yazıyor işine git silver kardeşim benim bende geçtim o yollardan csde az yalan söylemedim globalım diye 18 yaşından büyük ve plattan yükseksen gerisini söylemiyorum

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat

https://tracker.gg/valorant/profile/riot/wieser#0000/overview :)

hocam profıl geldi bi tık utanmış olabılırmısınız

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser

hadi diyelim yalan söylüyorum niye bu kadar içerlendin çünkü yeteneksiz ve toxic kötü oyuncusun diadan çıkamıyorsun başkalarının iyi olması zoruna gidiyor. :)))

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
ismini yaz duo falan oynarız takımca daha iyi kasılıyor bendede aynı sorun var

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
bunların öyle utanma hatasını kabullenme gibi şeyleri olmaz dostum hatta oyunda yaptığı hataları takıma bile atıyordur bu yüzden dia da olmayı bile hak etmiyor ve hep plat dia arası kalacak.

Reindi

80+ Silver
hadi diyelim yalan söylüyorum niye bu kadar içerlendin çünkü yeteneksiz ve toxic kötü oyuncusun diadan çıkamıyorsun başkalarının iyi olması zoruna gidiyor. :)))
diadan mı çıkamıyorum :D? kaç kere immo 3 bitirdim ben oyunu ama benim musluk dükkanım var kardeşim benim işten fırsat buldukça giriyorum senin gibi boş beleş olsam nelere kasarım

Reindi

80+ Silver
olmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtım

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
diadan mı çıkamıyorum :D? kaç kere immo 3 bitirdim ben oyunu ama benim musluk dükkanım var kardeşim benim işten fırsat buldukça giriyorum senin gibi boş beleş olsam nelere kasarım
güvenlik olarak günde 13 saat ayda 20 gün çalışıyorum ama radiant oldum demekki yapabilen yapıyor öyle musluk dükkanım var bahaneleriyle gelmeyeceksin ve karşındakini tanımadan yalancısın gibi sözlerde bulunmayacaksın :)

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
olmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtım
Dostum sorun bu değil insanlar hakkında en ufak bir fikrin olmadan haklarında atıp tutman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom