Neler Yeni

Valorant hakkında yardım lazım?

Reindi

80+ Silver
olmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtım
artı geçen sezon bu yücelik mi ne zıkkım gelmeden önce immo 2 bitirdim benim utanacak bir şeyim yok bende bu arkadaşla aynı ranktayım

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
olmam çünkü 7/24 valorant oynayan biri kasacak tabi ki ben maximum 2-3 günde 2-3 el giriyorum dia 3 çok bile bana arkadaşın kariyerine girersen 75 maç oynamış ben sadece 5 maç oynayıp rankımı açtım
oyunda ki ismini söyler misin bi bakayım kardeşime :)

Reindi

80+ Silver
güvenlik olarak günde 13 saat ayda 20 gün çalışıyorum ama radiant oldum demekki yapabilen yapıyor öyle musluk dükkanım var bahaneleriyle gelmeyeceksin ve karşındakini tanımadan yalancısın gibi sözlerde bulunmayacaksın :)
ayda 20 gün gayet güzel bu arada 10 gün sana kalıyor ben 7/24 dükkandayım anca iş bitecekte eve gelip oyun oynayacağım yorgun argın

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
artı geçen sezon bu yücelik mi ne zıkkım gelmeden önce immo 2 bitirdim benim utanacak bir şeyim yok bende bu arkadaşla aynı ranktayım
ben utan demedim benim ne olduğumu bilmeden yalancısın diyorsun bu senin olgun bir birey olmadığını gösterir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayda 20 gün gayet güzel bu arada 10 gün sana kalıyor ben 7/24 dükkandayım anca iş bitecekte eve gelip oyun oynayacağım yorgun argın
az önce 7 24 valo oynuyorsun tabi olursun tarzı konuşuyordun şimdi 10 gün tatil yapıyorsun diyorsun peki o 10 gün tatilimi nasıl kullandığımı biliyor musun da hala kendinle beni bir kıyaslayıp kendini üstte tutuyorsun.

nick atsana bi

Reindi

80+ Silver
ben utan demedim benim ne olduğumu bilmeden yalancısın diyorsun bu senin olgun bir birey olmadığını gösterir.
sen olmayabilirsin ama radiant immoyum diyen çok kusura kalma kalbini kırdıysam artık gına geldi immo immoyum diye ortalıkta gezip plattan çıkamayanlar

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
profilin açık değil önce aç öyle at :)

Reindi

80+ Silver
ya ben sana neyi kanıtlamaya çalışıyorum ki onu anlamadım dia 3 59 kp git nerden bakarsan bak çokta umrumda sana bir şeyler kanıtlamak hadi kardeşim benim yarın işe gideceğim oyalama

ya ben sana neyi kanıtlamaya çalışıyorum ki onu anlamadım dia 3 59 kp git nerden bakarsan bak çokta umrumda sana bir şeyler kanıtlamak hadi kardeşim benim yarın işe gideceğim oyalama
aha ticketıda verdim nerden bakarsan bak

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
tracker profilin yok oyundan bakayım dedim ordanda gizlemişsin profilini nicke bakıyorum olgun biri böyle nick koymaz max gold plat arasısın asfjjasd yani seninle tartışmak apkli dayılarla tartışmak aynı şey :D bence valodan önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren belli ki 18 yaşına girmemişsin yoksa bu kadar çocukça davranmazsın. ve asla benim eloma gelemeyeceksin bunu bil :)

Reindi

80+ Silver
tracker profilin yok oyundan bakayım dedim ordanda gizlemişsin profilini nicke bakıyorum olgun biri böyle nick koymaz max gold plat arasısın asfjjasd yani seninle tartışmak apkli dayılarla tartışmak aynı şey :D bence valodan önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren belli ki 18 yaşına girmemişsin yoksa bu kadar çocukça davranmazsın. ve asla benim eloma gelemeyeceksin bunu bil :)
Aynen 18 yaşımda 25k gelirim var 18 yaşımda 22 model e200 e biniyorum oyun nickindem yaşımı belirleyen tek kişisin hayatı troll zevki çıkar senin gibi kös kös oturarak değil güvenlikte çalışıyormuşsun max maaşın 6k dır şimdi senin yaşım 29 şana bir şey kanıtlamak zorunda değilim olmadımda ister İnan ister inanma umrumda değil engel yedin kg 1v1 gelse kafasını çıkaramayacak çocuk Plat dediya oda iyiymiş engelledin bb

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
Aynen 18 yaşımda 25k gelirim var 18 yaşımda 22 model e200 e biniyorum oyun nickindem yaşımı belirleyen tek kişisin hayatı troll zevki çıkar senin gibi kös kös oturarak değil güvenlikte çalışıyormuşsun max maaşın 6k dır şimdi senin yaşım 29 şana bir şey kanıtlamak zorunda değilim olmadımda ister İnan ister inanma umrumda değil engel yedin kg 1v1 gelse kafasını çıkaramayacak çocuk Plat dediya oda iyiymiş engelledin bb
çocuk altta kalmamak için kazandığı parayı arabasını yazdı ve sonda "bb" yazdı Allah hayatında ki kişilere sabır versin sen bu kafayla çok dışlanırsın samimi arkadaşın olmaz benden sana abi tavsiyesi. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,760
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom