Neler Yeni

Valorant hakkında yardım lazım?

Reindi

80+ Silver
çocuk altta kalmamak için kazandığı parayı arabasını yazdı ve sonda "bb" yazdı Allah hayatında ki kişilere sabır versin sen bu kafayla çok dışlanırsın samimi arkadaşın olmaz benden sana abi tavsiyesi. :)
Çocuk ve abi mi😂 sen benim anca getir götürümü yaparsın olgun takılmaya çalışma kendin ol bir daha yazsan da görmem büyük ihtimal engellememiştim hakettiğin artık hadi el altında iyi ezilmeler sana abi tavsiyesiymiş sen git kardeşine ver o tavsiyeyi nasıl 6k maaş alabilirsin diye😂 benim bir yılda aldığım arabayı hayatın boyunca imrenerek bakacaksın oyunda geçmişsin beni çok önemli değil canım sağolsun ama gerçek hayatta hiç bir zaman kazanamayacaksın kolay gelsin el altında😂

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
Çocuk ve abi mi😂 sen benim anca getir götürümü yaparsın olgun takılmaya çalışma kendin ol bir daha yazsan da görmem büyük ihtimal engellememiştim hakettiğin artık hadi el altında iyi ezilmeler sana abi tavsiyesiymiş sen git kardeşine ver o tavsiyeyi nasıl 6k maaş alabilirsin diye😂 benim bir yılda aldığım arabayı hayatın boyunca imrenerek bakacaksın oyunda geçmişsin beni çok önemli değil canım sağolsun ama gerçek hayatta hiç bir zaman kazanamayacaksın kolay gelsin el altında😂
29 yaşındayım yazdın ama az önce profiline baktım ve aylar önce "12. sınıfım bir kaç tane sorumluluk sınavım var ben bunları 12. sınıfın sonuna kadar veremezsem komple mezun olma hakkım iptal mi oluyor? yoksa sınava girme şansım sınırsız gibi bir şey mi?" yazmışsın bana burda olgunluk tavsiyesi verip yalandan kazandığın parayı arabayı ve yaşını yazıyorsun nerden baksan aramızda 5-6 yaş var bana yalancı diyip kendin yalan söylüyorsun sanırım türkiye'nin gündemini böyle özetleyebilirsin asla bu hayatta iyi bir yere gelemeyeceksin ve kimse seninle ciddi bir arkadaş kurmayacak bundan emin olabilirsin minik dostum :D

Reindi

80+ Silver
29 yaşındayım yazdın ama az önce profiline baktım ve aylar önce "12. sınıfım bir kaç tane sorumluluk sınavım var ben bunları 12. sınıfın sonuna kadar veremezsem komple mezun olma hakkım iptal mi oluyor? yoksa sınava girme şansım sınırsız gibi bir şey mi?" yazmışsın bana burda olgunluk tavsiyesi verip yalandan kazandığın parayı arabayı ve yaşını yazıyorsun nerden baksan aramızda 5-6 yaş var bana yalancı diyip kendin yalan söylüyorsun sanırım türkiye'nin gündemini böyle özetleyebilirsin asla bu hayatta iyi bir yere gelemeyeceksin ve kimse seninle ciddi bir arkadaş kurmayacak bundan emin olabilirsin minik dostum :D
Ah canım sen benim konularımı mı okudun iki saat kardeşimin konusu o babam üstümde oturuyor ben 4. Kattayım giriştede dükkanım var kardeşim bana gelir ara sıra o açtı kaldığı dersleri verebilmeyi öğrenmek adına Buda son cevabım bb canımın içi seni bi ara gel dükkanda kebap yedirim sana

Messinin kramponu

80+ Bronze
Merhabalar şuanda platin 3 40 kp yim takımıma sürekli çocuk ve toxic gelerek zar zor solo kastım şimdi düşmek istemiyorum dia olmama yardim edebilecek smurf arkadaşlar varmı ücretli boostlara baktım fıyatlar çok fazla geldiği için burya yazıyorum şimdidden teşekkürler
Hocam girdiğiniz maçlarda iyi bir arkadaş varsa onunla oynayın. Öbür maçta başka biri ile. Böyle böyle takım kurun.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
toxic ler den kurtulamasın pre ile gircen anca öyle benim arkların maçına geliyor ben immoyum kazandırıyorum ama toxicler çok falza var her eloda 4 arkadaşını daha bul öyle gir git valorantın dc sunucsunda takım bul öyle daha iyi olur

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
Ah canım sen benim konularımı mı okudun iki saat kardeşimin konusu o babam üstümde oturuyor ben 4. Kattayım giriştede dükkanım var kardeşim bana gelir ara sıra o açtı kaldığı dersleri verebilmeyi öğrenmek adına Buda son cevabım bb canımın içi seni bi ara gel dükkanda kebap yedirim sana
yalan makinesine soksak yakarsın be kardeşim. sen bu kişilikle sadece sanalda takılırsın yalan söylemeyi acilen bırakmalısın hayatında çok şey kaybedersin sanal alemde böyle yalan söyleyen karşısındakine de söyler kişiliğini düzelt hayat sadece oyun üzerine kurulu değil sosyalleş internetten kendini nasıl geliştirebilirsin araştır kitap oku yoksa hayatın çok zor olur ön yargılarını ve yalanlarını bırak abi tavsiyesi.. kal sağlıcakla :)

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
evet fazla sinirli çıktı arkadaş sankı rankım demir tüm ellerde 0 10 gıdıp beleş boost ıstıyorum h
forum da boostlayacak varmı diye konu açmak nedir :D benmi sinirliyim. dia'ya çıkamıyorsan senin sorunun.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
forum da boostlayacak varmı diye konu açmak nedir :D benmi sinirliyim. dia'ya çıkamıyorsan senin sorunun.
dostum biraz sıkıntılısın senınde foruma açtığın her konu senın sorunun o zaman konu açmak yerine gidip kendın hallet ?:D

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
bost yapsan bile yine o liglere düşersin eğer tek başına çıkamıyorsan eninde sonunda düşersin o şöyle kötü böyle kötüyle olmuyor ki amaç zaten onların arasından çıkmak bence gerek yok kendin kasmalısın

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
dostum biraz sıkıntılısın senınde foruma açtığın her konu senın sorunun o zaman konu açmak yerine gidip kendın hallet ?:D
Sıkıntılı olan sensin dostum, boost'un ne kadar saçma bir şey olduğunu ve yaptırmaman gerektiğini söyledim sana, bu kadar içerlenmene gerek yoktu, iyi forumlar.

Top Bottom