Neler Yeni

Valorant Hakkındaki Düşünceleriniz

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Gayet güzel oyun. O CS:GO'yu bitirir algısıda saçma sapan bir şey. R6S gibi CS:GO'dan kat kat daha iyi fps oyunları bitiremiyorsa Valorant nasıl bitirecek? Ayrıca Riot'unda bu oyunu yaparken CS:GO'yu geçmek için bir çaba sarf ettiğini sanmıyorum. LOL ile geçtiler zaten.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.
Oyunu oynayanların oyun hakkındaki düşüncelerini buraya bekliyorum. 😊

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.
Hiç oynamadım oynamayı düşünmedim açıkçası. Bana biraz karışık geldi.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hiç oynamadım oynamayı düşünmedim açıkçası. Bana biraz karışık geldi.
Oyunu oynamaya başlayınca hiç karışık değil aslında. 1 alıştırma ve 1 maçta alıştım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet güzel oyun. O CS:GO'yu bitirir algısıda saçma sapan bir şey. R6S gibi CS:GO'dan kat kat daha iyi fps oyunları bitiremiyorsa Valorant nasıl bitirecek? Ayrıca Riot'unda bu oyunu yaparken CS:GO'yu geçmek için bir çaba sarf ettiğini sanmıyorum. LOL ile geçtiler zaten.
Valorant Fanboy. 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Valorantta hile yok bu arada hile korumaları gayet başarılı. Hile tespit edilirse direk ip ban atıyorllar.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Oyunu oynamaya başlayınca hiç karışık değil aslında. 1 alıştırma ve 1 maçta alıştım ben.
Şu sıralar çok oyun oynamıyordum belki indirip denerim. Bu arada Türkçe seslendirme olması çok güzel bir detay. Nasıl olduğu önemli değil olması bana göre çok güzel. Riot Türkiye pazarından istediğini alıyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şu sıralar çok oyun oynamıyordum belki indirip denerim. Bu arada Türkçe seslendirme olması çok güzel bir detay. Nasıl olduğu önemli değil olması bana göre çok güzel. Riot Türkiye pazarından istediğini alıyor.
En çok hoşuma giden kısmı da seslendirmeler oldu. Baya iyi. Hatta o kadar güzel ki ses kasmak yerine seslendirmeleri dinlemeyi tercih ediyorsun.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Replikler çok güzel ya Breach herkese laf sokuyor :D

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
En çok hoşuma giden kısmı da seslendirmeler oldu. Baya iyi. Hatta o kadar güzel ki ses kasmak yerine seslendirmeleri dinlemeyi tercih ediyorsun.
LoL de olduğu gibi TR için ayrı sunucular var mı?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.
Oyunu oynayanların oyun hakkındaki düşüncelerini buraya bekliyorum. 😊

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.
pek beğemedim bence hala tam bir oyun değil özellikle leş gibi bir movement var valorant fena bir oyun değil ama 2 oyundan sonra sıktı

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
LoL de olduğu gibi TR için ayrı sunucular var mı?
Rastgele maça girdiğimde hep Türk oyuncular denk geldi. Ayrıca ping sorunu yaşayan da görmedim. Sanırım cevabı evet bu sorunun.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Katılıyorum. CSGO gibi kendine bağlayabilecek bir oyun değil. Bir oynarsın iki oynarsın sonra sıkıyor. Arkadaşlarla 5 kişi takım olup girersen ayrı bir eğlencesi oluyor. Takım ile oynanılabilir.
Oyunu bir de bizimle oyna istersen 8 yıla yakın CS oynadım kapalı betadan beri oynadığım valorant CS yi unutturdu 😅
(Tabi CS ve Valo farklı kategorideler birbiriyle yarıştırmak mantıklı değil.)
DC kanalımız:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,569
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom