Neler Yeni

Valorant Hakkındaki Düşünceleriniz

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Zaten aşırı saran bir oyun değil hileciler de olursa hiç oynamam. CSGO'dan geçenlerin çoğu hilecilerden bıktığı için geçiyor.
Aynen öyle. Abi hile kullanmanın cezası ağır olmalı. Ne başka hesaptan oyun alabilen nede bir şey yapabildi o pcden hiç bir şekil de girilmesin.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Hile çıkana kadar güzeldi. Hile çıktıktan sonra çöp oldu gözümde. 12-1'den kaç defa maç çevirdiler ben bile sayamadım. Sorun çözülürse oynanır çözüm bulamazlar ise ÇÖP.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Arkadaşlarla günde 2-3 el atıp çıkmalık, çerezlik bir oyun bence.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
He birde şunu ekleyelim TR Sw gelene kadar oyunda hile yoktu galiba. Yada bize denk gelmedi :)

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
lol csgo dan sonra keyif çıkarmalık bir oyun
onun dışında ben mobil lol oyununu merak ediyorum bence tutacak wildcraft mı neydi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,777
İsim
Eren Yeager
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.
Oyunu oynayanların oyun hakkındaki düşüncelerini buraya bekliyorum. 😊

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.
30dk kuzenlerimde oynamıştım ve aşırı sevdim PC alıp ilk indirecegim oyun olacak

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemim böyle olduğu için;oynayamayacağım bir oyun ancak videolarda eğlenceli gibi görünüyor.
hqdefault (1).jpg

Yine azımsanamayacak bir kitle tarafından oynanacağını düşünüyorum ancak LOL kadar da etki yapmayacaktır.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Kişiden kişiye göre değişir ama ben oyunu çok beğendim. Çünkü CS:GO gibi her el aynı şeyler olmuyor, örneğin koş A'ya bombayı kur, tüneli tut vs. Valorantta ise karakterlerin yeteneklerinden dolayı oyun daha farklı bir hal alıyor. Her el aynı şeyler olmuyor. Oyunun mekanikleri güzel, ama geliştirilebilir. Ayrıca ben çöp bilgisayarımda bile yüksek ayarlarda 150+ fps alabiliyorum.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Akşam bir girip bakıcam. Kapalı betada davetiye düşsün diye beklemekten oyundan biraz bıktırdı Riot.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kişiden kişiye göre değişir ama ben oyunu çok beğendim. Çünkü CS:GO gibi her el aynı şeyler olmuyor, örneğin koş A'ya bombayı kur, tüneli tut vs. Valorantta ise karakterlerin yeteneklerinden dolayı oyun daha farklı bir hal alıyor. Her el aynı şeyler olmuyor. Oyunun mekanikleri güzel, ama geliştirilebilir. Ayrıca ben çöp bilgisayarımda bile yüksek ayarlarda 150+ fps alabiliyorum.
Ekran kartı ne hocam. Sen high'da 150+ FPS veren PC'ye çöp diyorsan bu 25-30 FPS alanlar ne diyecek. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,569
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom