Neler Yeni

Valorant Hakkındaki Düşünceleriniz

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.
Oyunu oynayanların oyun hakkındaki düşüncelerini buraya bekliyorum. [emoji4]

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.
Hocam ben ilk günler düşürdüm oyunu, ilk 2 hafta çok iyiydi cidden sardı sonra bıktırdı beni tabi herkese göre değişir

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
bende 1 aydır var 2 gün girdim ilk drop düştüğünde sonra bir daha girmedim hiç.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bence yine de CS:GO'nun yerini asla alamaz Valve'ın yapması gereken tek şey adam akıllı bir VAC sistemi getirmesi ondan sonra daha kimse tutamaz.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Betada denediydim, csgonun kolay versiyonu gibi hissettiriyor mekanikler kolay geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet güzel oyun. O CS:GO'yu bitirir algısıda saçma sapan bir şey. R6S gibi CS:GO'dan kat kat daha iyi fps oyunları bitiremiyorsa Valorant nasıl bitirecek? Ayrıca Riot'unda bu oyunu yaparken CS:GO'yu geçmek için bir çaba sarf ettiğini sanmıyorum. LOL ile geçtiler zaten.
Biraz kişisel bir tercih ama r6si ilk çıktığı andan itibaren operation healthin sonuna kadar oynadıydım csgonun oynanış derinliği yok o oyunda ekonomik tercihler oyun içi mekanikler vs csgo daha iyi bence

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Drop on gibi bir olay getirmişlerdi bunu sırf rekor kırmak için yaptılar. Ben artık Riot Games'e "Primci" derim. Ama yükleyip bakacağım. Bu oyunda bari CS:GO'daki gibi beynini kullananamayan olmasın.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Aslında ben tüm olayı şöyle tarif ediyorum iki oyun da birbirinden farklı karakteristik özelliklere sahip birbirinin yerine geçemez çünkü:
CS: 1990-2010 yılları
Valorant: 2100 yılları
Gibi farklı çağları dolayısıyla farklı karakteristik özellikleri yansıtıyorlar.
İkisinin de tadı ve verdiği keyif farklı beyin bölgesini harekete geçiriyor 😅😅 13 yaşımdan beri CS' ciyim farklı hissetmek gerekiyor arada 😅

Drop on gibi bir olay getirmişlerdi bunu sırf rekor kırmak için yaptılar. Ben artık Riot Games'e "Primci" derim. Ama yükleyip bakacağım. Bu oyunda bari CS:GO'daki gibi beynini kullananamayan olmasın.
Knk hiç bulaşma o zaman. Beyinle alakası olmayan kişiler her yerde var 😅

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aslında ben tüm olayı şöyle tarif ediyorum iki oyun da birbirinden farklı karakteristik özelliklere sahip birbirinin yerine geçemez çünkü:
CS: 1990-2010 yılları
Valorant: 2100 yılları
Gibi farklı çağları dolayısıyla farklı karakteristik özellikleri yansıtıyorlar.
İkisinin de tadı ve verdiği keyif farklı beyin bölgesini harekete geçiriyor 😅😅 13 yaşımdan beri CS' ciyim farklı hissetmek gerekiyor arada 😅

Knk hiç bulaşma o zaman. Beyinle alakası olmayan kişiler her yerde var 😅
ETS 2 oynamaya devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,037,572
Üyeler
164,523
Son üye