berkyildiz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Berk YILDIZ
Arkadaşlar selam, 2 gün önce Valorant'tan ilk başta sohbette kullandığım kötü tabirlerden dolayı ban yediğim söylendi, ama sonra bana dediler ki hile kullanmaktan ban yedin. Valorant'ta hile kullanmaya kalksam Vanguard zaten beni uyarır, Vanguard'ı devre dışı bıraksam oyun açılırken bilgisayarı yeniden başlat Vanguard'ı açacağım der Valorant. Bu arada bu ban yeme olayı maçta vs. olmadı, oyun lobisinde alt+tab'da beklerken yaşadım. Valorant'ta hile kullanmam kullanan arkadaşları da zaten bildiririm. Büyük ihtimal bot tarafından ban atıldı çünkü karşı takımdaki insanlara kullandığım kötü tabirler beni rapor etmelerine yetti, raporlayanlar da kesin hile seçeneğini de seçmiştir. Bu arada iyi de oynamıyorum ama kendi seviyemdeki insanlara göre çok iyiyim. Sadece Sova oynuyordum yetenek kullanıp duvar arkası görmek için. Bilet atıyorum bot yanıt veriyor. Bir kere de hesabımı inceleme altına alsalar veya maçlarımı izleme gibi bir imkanları varsa izleseler, sesli sohbeti vs. dinleseler hile olmadığım bariz belli olacak, ki ben zaten çok az sekiyor diye hep phantom kullanan insanım. Başka bir hesapla ticket attım, bir de mail yoluyla da yazdım belki bot değil de insan cevap verir diye. Yani anlamıyorum ben bunları, gitseler hesabımı incelemeye alsalar, hatta dosya konumuma kadar baksalar, bir tane hile dosyası göremezler. Aynı olay Unlost nickli streamer'a maçtayken olmuş. Bu olay ile ilgili yapabileceğim şeyler var mı? İnternet'e baktığımda benim gibi haksız ban yiyen çok kişi var.
Firmayı biraz rahatsız ettiğimde ise cihaz banımın tam olarak 3 ay sonra açılacağını söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firmayı biraz rahatsız ettiğimde ise cihaz banımın tam olarak 3 ay sonra açılacağını söylediler.
Son düzenleme: