Neler Yeni

Valorant haksız eşleştirme

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim :D. Gold 1 78KP iken attığı adamlara bakar mısınız? 1 1.5 haftadır bu sezonda kasmaya başladım ve hızla Gold 1'e yükseldim tekrardan. Gold 2 olacakken gelen adamlar bunlar, daha bir şey demiyorum ben. Dia geliyor ya bırak Plat 1 falan vurulur ama bu nedir? Bence eşleştirme sistemini değiştirmeleri lazım, böyle belki boostlayanları engellemeye çalışıyorlar ama bizim başımız yanıyor...

Screenshot_6.png

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim :D. Gold 1 78KP iken attığı adamlara bakar mısınız? 1 1.5 haftadır bu sezonda kasmaya başladım ve hızla Gold 1'e yükseldim tekrardan. Gold 2 olacakken gelen adamlar bunlar, daha bir şey demiyorum ben. Dia geliyor ya bırak Plat 1 falan vurulur ama bu nedir? Bence eşleştirme sistemini değiştirmeleri lazım, böyle belki boostlayanları engellemeye çalışıyorlar ama bizim başımız yanıyor...

Alıntıyı görüntüle
Diyecek bir şey yok, umarım yakın zamanda bir güncelleme gelir konu hakkında. btw ben Gold 3 üm. İstersen beraber girebiliriz

-Yec

80+ Bronze
Eşleştirme sistemi zaten çok kötü fakat çokta nadir olsa yüksek elo çok kötü oynayanlar geliyor. Misal ben Gümüş 3'üm fakat platinleri çok rahat yenebiliyorum. İmmo olduğunu iddia edenleri de yenebiliyorum ama dediğin gibi eşleştirme sistemi çok kötü. Sadece eşleştirme sistemi olsa keşke, şu çok küfürden report yiyen toxiclerin keşke bir Csgo'daki gibi güven faktörü tarzı bir şey getirip başka bir maça atsalar. Çok fazla toxic var. Bir de kendi elonda çok kötü oynayan insanlar da gelebiliyor. Her halükarda çok trigerlanıyorum ben valorant ve csgo oynarken bunu takıma yansıtmasam dahi .d

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşleştirme sistemi zaten çok kötü fakat çokta nadir olsa yüksek elo çok kötü oynayanlar geliyor. Misal ben Gümüş 3'üm fakat platinleri çok rahat yenebiliyorum. İmmo olduğunu iddia edenleri de yenebiliyorum ama dediğin gibi eşleştirme sistemi çok kötü. Sadece eşleştirme sistemi olsa keşke, şu çok küfürden report yiyen toxiclerin keşke bir Csgo'daki gibi güven faktörü tarzı bir şey getirip başka bir maça atsalar. Çok fazla toxic var. Bir de kendi elonda çok kötü oynayan insanlar da gelebiliyor.
Boosted gelebiliyor tabii ki, bazen de unlucky gün oluyor. Immo olduğunu iddia edenlerin yarısı zaten 12 13 yaşında Jett instalock atınca laf yememek için diyor. Takmaya gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşleştirme sistemi zaten çok kötü fakat çokta nadir olsa yüksek elo çok kötü oynayanlar geliyor. Misal ben Gümüş 3'üm fakat platinleri çok rahat yenebiliyorum. İmmo olduğunu iddia edenleri de yenebiliyorum ama dediğin gibi eşleştirme sistemi çok kötü. Sadece eşleştirme sistemi olsa keşke, şu çok küfürden report yiyen toxiclerin keşke bir Csgo'daki gibi güven faktörü tarzı bir şey getirip başka bir maça atsalar. Çok fazla toxic var. Bir de kendi elonda çok kötü oynayan insanlar da gelebiliyor. Her halükarda çok trigerlanıyorum ben valorant ve csgo oynarken bunu takıma yansıtmasam dahi .d
Toxic kitleye gelirsek, oyuna girerken bir IQ testi falan lazım derdim şakasına ama ciddi olmaya başladı bu durum. Günde 3 4 maç kesin bozuyorum toxiclik sezince.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bende de öyle. Tek fark bronzum. Rank atlamaya maks 10 puan kalınca Hakkari Komando Tugay'I geliyor KARŞIYA. Bi kere de bize gelsin.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben Gümüş 2 yim yeri gelir iyi takım yeri gelir toxic takım geliyor 9 yaşında bir çocuk jett kitledi oyun boyu susmuyor operator çekiyor ama hala tabanca istiyor KİLJOOOOOOOY (Killjoy benim) 2600 PARAN VAR ATSANA TABANCA diye bide reyna var oyunda tamamen kör önündeki adam öldürünce mikrofondan ağlıyor bıktım aga bıktım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Toxic kitleye gelirsek, oyuna girerken bir IQ testi falan lazım derdim şakasına ama ciddi olmaya başladı bu durum. Günde 3 4 maç kesin bozuyorum toxiclik sezince.
Ben çocuk sesi veya mic konuşmayan olursa direkt bozuyorum işe yarıyor zaman zaman

-Yec

80+ Bronze
Benim her maçıma toxic geliyor, durduk yere ağır hakaret eden kişilerden tut Allah'a küfür edenlere kadar. Keşke Cs:go'daki gibi bir yoldaş sistemi getirseler. Yoldaşa özel minik mapler 2v2 çok tatlı olurdu açıkçası. Koşarak vurmayı falan zaten saymıyorum silah sekmelerini değiştirdiler daha kötü oldu.

Squex

80+ Silver
Ben valoyu bıraktım mart ayında güya rank sistemini güncellemişlerdi maç girerken benim takım gümüş karşı takım plat oluyordu kafayı yersin vallaha goldda takılı kalmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,816
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom