Neler Yeni

Valorant haksız eşleştirme

Aware

80+ Silver
Her ne kadar kazansam da benim rankımda olan kişileri atması gerekmez mi? Güncel rankı Plat 2 olan 2 kişi atması normal değil çünkü. Bence en azından.
Evet gerekir. Ama RİOT GAMES işte. Ne yaparsın.

T.P.G.

80+ Titanium
şöyler 1 1.5 haftada çok hızlı bir şekilde rank atladıysan bronzdan slivera silverdan golda vs sana bir üst lig de oynayanlarla eşleştiriyor zaten yendiğin zaman (iyi oynayarak yendiğin zaman) en az 20 veriyor yenildiğindede 14 15 civarı alıyor. geçen sezon elmas olan adam ilk 5 maçta kötü oynuyor düşük rank atıyor ondan aynı maçlara geliyor yada sen çok iyi oynuyorsan kda iyiyse birden birkaç rank atlatabiliyorlar rank sistemi yanlış değil ama ufak pürüzler var
Doğrudur bu sistemi zaten biliyorum fakat olmaması gerektiğini düşünüyorum. Zaten Silver 1 attı iyi oynamama rağmen fakat direkt Silver 3'e çıktım 2'de hiç oynamadan 25 30 vurduğum için.

AirShadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Taylan Atay
Ben valoyu bıraktım mart ayında güya rank sistemini güncellemişlerdi maç girerken benim takım gümüş karşı takım plat oluyordu kafayı yersin vallaha goldda takılı kalmıştım
açıkcası bende bırakmayı dusunuyorum ıkıde bır smurf fln gelıo maçı troolluo haksız rekabet sıktı baya
._.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom