Neler Yeni

Yardım Valorant Haksız Yere 168 Saat Uzaklaştırma Aldım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İstanbulda yaşayan insanlar bilir saat gece 2 gibi elektrik birkaç dakikalığına gider gelir.
Hocam Kendinde Diyorsun. Gece Saat 2 olduğunda maça girme sende yani haksız ban yememişsin senin hatan.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Hangi konudan bilet açayım? Direk müşteri hizmetine bağlayacak online bi mesajlaşma bile yeterli olur bana

Hangi konudan bilet açayım? Direk müşteri hizmetine bağlayacak online bi mesajlaşma bile yeterli olur bana
Valorant hakkında.. diye bir soru kısmı vardı sanırsam. Yada ödeme yöntemi vs. neredeyse disiplin işlemi dışında bütün konularda insanla muhattap olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Hocam Kendinde Diyorsun. Gece Saat 2 olduğunda maça girme sende yani haksız ban yememişsin senin hatan.
Hocam gece oyuna girince oynayan yaş kitlesi yükseliyor sabah ve öğlen çocuk sayısı çok oluyor. Rank yükselmek isterken çocuklar yüzünden neden düşeyim 🤔. Lütfen bilen ve anlayan kişiler düzgün yorumlarda bulunarak yardımcı olsun 🙏🏻

Aware

80+ Silver
Genelde banlarır açmıyorlar. Beklemek gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Valorant hakkında.. diye bir soru kısmı vardı sanırsam. Yada ödeme yöntemi vs. neredeyse disiplin işlemi dışında bütün konularda insanla muhattap olursun.
He yani paraya gelince iş anında muhatap buluyoruz karşımızda 😂şaka gibi

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ömer Faruk Baltacı
He yani paraya gelince iş anında muhatap buluyoruz karşımızda 😂şaka gibi
Riot cidden bu konuda çok takdir edilesi işler yapıyor. Mesela para olunca değil, genel olarak bütün konularda ellerinden geldikçe hızlı bir şekilde sizi çözüme ulaştırıyorlar. Ancak sizin her gece 2 de elektriğinizin gitmesine veya sizin takımınıza gelen her 4 kişinin oyunu 4v5 oynamasına çözüm bulamazlar muhtmelen. Kusura bakmayın ama burada sizin ihmaliniz var. Daha önce yediğiniz uzaklaştırmalardan ders çıkarmalıydınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Riot cidden bu konuda çok takdir edilesi işler yapıyor. Mesela para olunca değil, genel olarak bütün konularda ellerinden geldikçe hızlı bir şekilde sizi çözüme ulaştırıyorlar. Ancak sizin her gece 2 de elektriğinizin gitmesine veya sizin takımınıza gelen her 4 kişinin oyunu 4v5 oynamasına çözüm bulamazlar muhtmelen. Kusura bakmayın ama burada sizin ihmaliniz var. Daha önce yediğiniz uzaklaştırmalardan ders çıkarmalıydınız.
Ama şöyle bişey var cs de adamlar maçtan çıkarsan sana Bi süre tanıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 5 ile 10 dakika arasında ben bu zaman aralığının altında giriş yaptım oyuna, bana böyle bir seçenek sunmadan banı koydu alnımın çatına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet takımımdaki insanlarda mağdur oldu ama bana böyle Bi süre verseydi her şey bu hatteye gelmezdi

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Böyle bişey olabilirmi ya, satın alınacak bişey olsa anında görüntülü bile aralar, adam epostaya bile robot atamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya asıl toxicliği şuan riot games yapıyo
Burda Riot'un yapabileceği bir şey yok. Oyundan çıkmaları engellemek için böyle cezalar uygulanabiliyor. Hem ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya gelmiş olsaydın 168 saat değil de daha az kısıtlama alırdın. Burada da çok fazla elektrik kesintisi yaşanıyordu ve rank maçımda gitmişti. Geldiğinde oyuna girdim ve sadece 30dk yemiştim ban.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Haksız yere ban yememişsiniz ki o saatte elektriğin gideceğini bile bile giren sizsiniz sonuçta

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Rekabet modunda oynarken annem beni birkaç defa çağırdı birkaç kere adı kaldım diye 1 hafta ban yemiştim valorant ve katı kuralları ama bence en doğrusu bu oyun zevkini korumak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,107
Üyeler
169,674
Son üye
yasin Bozkurt
Top Bottom