Valorant hangi desen alsam kararsız kaldım

lecxx

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamünaleyküm arkadaşlar, bugün VP alışverişi yaptım hesabımda 4100 VP var 1775 VP ye yagmaci ghost alacağım kalan 2325 VP ile de ya ares skini ya da Gece Pazarı'ni bekleyip uzay avcisi veya farklı beğendim bıçak skini alacağım siz olsanız ares mi alırsınız yoksa Gece Pazarı bekleyip bıçak skini mi alırsınız? Ghostta daha almadım daha bekliyorum mağazaya önerileriniz varsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

şu oyunda tek mantıklı olan şey bıçak skini almak diğer hepsi aşırı mantıksız geliyor bana.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bugün VP alışverişi yaptım hesabımda 4100 VP var 1775 VP ye yagmaci ghost alacağım kalan 2325 VP ile de ya ares skini ya da Gece Pazarı'ni bekleyip uzay avcisi veya farklı beğendim bıçak skini alacağım siz olsanız ares mi alırsınız yoksa Gece Pazarı bekleyip bıçak skini mi alırsınız? Ghostta daha almadım daha bekliyorum mağazaya önerileriniz varsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Bence yağmacı ghostu bosver rgx karambit al bıçak skini daha tatmin edicektir

Kanka para olmadığı zaman onu alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ghost kesin Alaçam yağmacı karambitte fiyatı yüksek gelir bı 2k vp daha alamam
O zaman ghost al ama bence yağmacı alma cesur yürek zerofang gaia radiant entertaintmen fatih bu ghostlar ondan daha iyi bence bunlardan biri gelirse al sonra Gece pazarını bekle

O zaman ghost al ama bence yağmacı alma cesur yürek zerofang gaia radiant entertaintmen fatih bu ghostlar ondan daha iyi bence bunlardan biri gelirse al sonra Gece pazarını bekle
Alırsam fatih veya yağmacı önerim için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,805
Üyeler
184,055
Son üye
Ahmet2677
Geri