Neler Yeni

valorant hesabı satın alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
valorantta hesap satın almak istiyorum fakat legal mi bilmiyorum satın alsam sonradan ban yeme ihtimalim var mıdır ?

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
valorantta hesap satın almak istiyorum fakat legal mi bilmiyorum satın alsam sonradan ban yeme ihtimalim var mıdır ?
ban yemessiniz skin için alıyorsanız bence mağazanıza gelmesini bekleyin lig için alıyorsanız hiç almayın sizin liginizin üstündeki bir ligde oynamak hem takım hem sizin için iyi değildir

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
hesapta aradığın sikinler ne?
veya bütün karakterler ve karakterlerin skinleri nasıl olcak?
ona göre 2 hesabımdan birini satabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Bkurt
Genelde hesap satın alan kişi %85 sorun yaşar. Hesap satın alımı legal değildir yani herhangi bir sorun yaşarsan Riot'dan yardım bekleme. Yani riskli bir iş bence alma ama yine de sen bilirsin.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
hesap satışı legal değil mail ile aldın diyelim hesabı eğer hesap sahibi p*çlik yapmak isterse bildiğim kadarıyla seni bir kaç kanıt ile banlatabiliyor işte hesabı sana sattığını kanıtlıyacak şeyler ile banlanabilirsin diye biliyorum ondan dolayı riske girilmez ki mailsiz alıcaksan hiç alma zaten direkt yalandır en iyisi kendin yatırman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,743
Üyeler
167,711
Son üye
akenaton
Top Bottom