Neler Yeni

valorant hesabım çalındı

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
hesabımın eski bilgilerini bilen birisi sanırım ne yaptı nasıl aldı bilmiyorum ama hesabım çalınmış durumda ve şuan erişim sağlayamıyorum eskiye dair çoğu şeyi hatırlamıyorum ne yapmalıyım hesap 2.500 tl lik o kadar para yatırmıştım ne yapmam gerekiyor

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dostum Valorant çıkalı daha ne kadar oldu ki , bilgiler çok eski olup unutulsun.

Hesap o kadar para ediyorsa, para da yatirmissindir. Riot destek'e ticket aç. Ödeme yaptığın fatura numarasi, kartinin son 4 hanesi vs. Bilgiler isteyebilirler. O şekilde kurtarılabilir.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Valorant çıkalı daha ne kadar oldu ki , bilgiler çok eski olup unutulsun.

Hesap o kadar para ediyorsa, para da yatirmissindir. Riot destek'e ticket aç. Ödeme yaptığın fatura numarasi, kartinin son 4 hanesi vs. Bilgiler isteyebilirler. O şekilde kurtarılabilir.
telefon numaramın üzerine milyonlarca e posta adresi var hatırlamıyorum ama oyuna başladığım tarihi ilk açtığım çarları ilk aldığım silahları hatırlıyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
telefon numaramın üzerine milyonlarca e posta adresi var hatırlamıyorum ama oyuna başladığım tarihi ilk açtığım çarları ilk aldığım silahları hatırlıyorum
İse ticket atarak başla. Senden yetkililer gerek gördüğü bilgileri isterler.

Top Bottom