Curly 35255
80+
valorat hesabımı satıcam ama ederini bilmiyorum sizce kaç tl rank bronz 3 3 bp açıldı vandalları ve bıçakları resimlerden görebilirsiniz
Kaç tl yatırmışsın ona bak bide satmak için gamermarkt sitesini kullan bence diğerlerinden çok daha güvenli ve iyivalorat hesabımı satıcam ama ederini bilmiyorum sizce kaç TL rank bronz 3 3 bp açıldı vandalları ve bıçakları resimlerden görebilirsiniz
mışsın ona bak bide satmak için gamermarkt sitesini kullan bence diğerlerinden çok daha gü
3000 tlKaç TL yatırmışsın ona bak bide satmak için gamermarkt sitesini kullan bence diğerlerinden çok daha güvenli ve iyi
3k yatırdıysan 2 2.5k civarından satarsın3000 TL
e abart kardeşim3k yatırdıysan 2 2.5k civarından satarsın
Neyi abartmışıme abart kardeşim
maksimum 800-1000 tl ki bence o bile zor. hesap satmak öyle kolay işler değil millet büyük para genelde yatırmıyor hesaplara çünkü satan kişi tek ticketla hesabı 10 yıl geçse bile geri alabilir.e abart kardeşim
ki öyle herkese hitap eden skinler yok.maksimum 800-1000 TL ki bence o bile zor. hesap satmak öyle kolay işler değil millet büyük para genelde yatırmıyor hesaplara çünkü satan kişi tek ticketla hesabı 10 yıl geçse bile geri alabilir.
nasıl yok kanka oyunun en cok sevilen valları ve phantomu varmaksimum 800-1000 TL ki bence o bile zor. hesap satmak öyle kolay işler değil millet büyük para genelde yatırmıyor hesaplara çünkü satan kişi tek ticketla hesabı 10 yıl geçse bile geri alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki öyle herkese hitap eden skinler yok.
Reis benim 2 arkadaşım vardı biri immo 2 hesabı 1400 tl yatırılmış 1680 tl ye sattı 1500 aldı diğeri 1700 falan yatırmıştı yüce 1 oda 1680 tl ye sattı bunları bu fiyattan alanlar var ama şöyle bir gerçekte var ki arkadaşların yatırdığı para zam gelmeden önceki fiyatlardı ve ikiside 1 haftadan daha kısa sürede gamermarktan sattımaksimum 800-1000 TL ki bence o bile zor. hesap satmak öyle kolay işler değil millet büyük para genelde yatırmıyor hesaplara çünkü satan kişi tek ticketla hesabı 10 yıl geçse bile geri alabilir.
max 750valorat hesabımı satıcam ama ederini bilmiyorum sizce kaç TL rank bronz 3 3 bp açıldı vandalları ve bıçakları resimlerden görebilirsiniz
Bıçaklar kötü reis bu arada bencenasıl yok kanka oyunun en cok sevilen valları ve phantomu var
rank dia olsa kaç edermax 750
Rank öyle aman aman etkilemez etkilemesi için min yüce veya immo olması lazımrank dia olsa kaç eder