500Bi arkadaşım almayı düşünüyor ve hiç anlamıyorum 100 150tl dedi bana ama buraya da sormak istedim
Champions vandal
Ejder operatör
Özel harekat phantom
Birde k/tac sezon pas
250 300 den aşşağı satılmazBi arkadaşım almayı düşünüyor ve hiç anlamıyorum 100 150tl dedi bana ama buraya da sormak istedim
Champions vandal
Ejder operatör
Özel harekat phantom
Birde k/tac sezon pas
Dostum şimdi net fiyat belirtemem ama hesabının ederini tamamen champions vandal değiştiriyor. Yani ben olsam hiç satmazdım öyle diyeyimPeki sence ne kadar eder ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Yakın zamanda çar sattım piyasaya az çok hakimim. Bence 350 ideal bir fiyat olacaktır. Arkadaşında ölücüymüş haBi arkadaşım almayı düşünüyor ve hiç anlamıyorum 100 150tl dedi bana ama buraya da sormak istedim
Champions vandal
Ejder operatör
Özel harekat phantom
Birde k/tac sezon pas
Kanka bilgisayarımı sattım motor aldım oyunlardan uzaklaştım biraz para da lazım o yüzdenDostum şimdi net fiyat belirtemem ama hesabının ederini tamamen champions vandal değiştiriyor. Yani ben olsam hiç satmazdım öyle diyeyim
Teşekkürler reisimYakın zamanda çar sattım piyasaya az çok hakimim. Bence 350 ideal bir fiyat olacaktır. Arkadaşında ölücüymüş ha
300 ederBi arkadaşım almayı düşünüyor ve hiç anlamıyorum 100 150tl dedi bana ama buraya da sormak istedim
Champions vandal
Ejder operatör
Özel harekat phantom
Birde k/tac sezon pas
champions vandalın özelliği nedir hocam nadir bi şey miDostum şimdi net fiyat belirtemem ama hesabının ederini tamamen champions vandal değiştiriyor. Yani ben olsam hiç satmazdım öyle diyeyim
SanırımYakın zamanda çar sattım piyasaya az çok hakimim. Bence 350 ideal bir fiyat olacaktır. Arkadaşında ölücüymüş ha
Knk oyuna bir daha asla gelmeyecek bir desenchampions vandalın özelliği nedir hocam nadir bi şey mi