Alacak kişi kendi de kasabilir aslında. Yetenek grubu daha iyiyse oynayarak ister istemez çıkar. Arkadaşıma immo yaptırıp bıraktıktan sonra alan adam Dİa ise bir anlamı kalmaz zaten.biraz rank kasılırsa 900 yazarsın pazarlıklar 800 e düşersin
Gold ve platta insan dışı yaratıklar var kolay çıkılmaz smurften biliyorumAlacak kişi kendi de kasabilir aslında. Yetenek grubu daha iyiyse oynayarak ister istemez çıkar. Arkadaşıma immo yaptırıp bıraktıktan sonra alan adam Dİa ise bir anlamı kalmaz zaten.
Olabilir kimse o fiyata 0 alabilecekken size o parayı odemezHmmm, vp zamlarından önce 550'ye satmıştım siteden ama teslim edememiştim. Şuan sadece bıçağın 300 TL olduğunun farkındasınız umarım?
Hocamın dediği gibi. 200-300tl kaar etmek için kimse o riske girmez. Hesabın ilk maili size ait sonuçtaOlabilir kimse o fiyata 0 alabilecekken size o parayı odemez
İlk mail onda olunca geri alabiliyor muHocamın dediği gibi. 200-300tl kaar etmek için kimse o riske girmez. Hesabın ilk maili size ait sonuçta
Evet ilk aldığı skin tarihi ve faturasida varsa her türlü geri alırİlk mail onda olunca geri alabiliyor mu
Yitik yağmacı afet oni ve anomali skin seti var rankim yücelik 3 1.5k ya alıcı bulabiliyorumHmmm, vp zamlarından önce 550'ye satmıştım siteden ama teslim edememiştim. Şuan sadece bıçağın 300 TL olduğunun farkındasınız umarım?
Ne yapayım dostum tüm hesaplarımın her şeyin bağlı olduğu maili de mi vereyim? Bir kez o maile kurmuşum sonuçta. Kenarda boşa hesap olacağına çıksın aradan.Hocamın dediği gibi. 200-300tl kaar etmek için kimse o riske girmez. Hesabın ilk maili size ait sonuçta