valorant hesabım ne kadar eder ?

Cünyır

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,841
d.png

216 lvl
asil klasik , amazon prime gaming shorty , fatih ghost , anomali şerif , blastx spectre , oni phantom , yağmacı/yitik/gaia vandal , ejder ateşi operatör

bıçaklar : rgx katana , özel harekat kelebek, hızlı ve ölümcül karambit , obsidyen

Hocam konudan alakasız da bu oyunda niye bu kadar fazla hesap satıyorlar? Herkes bir süreden sonra sıkılıyor galiba tam anlamadım bende para yatırmak ya da yatırmamak arasındayım da

Hocam konudan alakasız da bu oyunda niye bu kadar fazla hesap satıyorlar? Herkes bir süreden sonra sıkılıyor galiba tam anlamadım bende para yatırmak ya da yatırmamak arasındayım da
hiç bulaşma

Kanka artık başka şeylerla uğraşıyorum ve valonun bebe kitlesi sıkmaya başladı zaten oynamıyordum bari elden çıksın da cebim biraz para görsün onun derdindeyim hali hazırda bugün alıcı diye dolandırıcıya denk geldim hesabımı çaldı RİTO hemen bilgileri girince verdi hesabı

Kanka artık başka şeylerla uğraşıyorum ve valonun bebe kitlesi sıkmaya başladı zaten oynamıyordum bari elden çıksın da cebim biraz para görsün onun derdindeyim hali hazırda bugün alıcı diye dolandırıcıya denk geldim hesabımı çaldı RİTO hemen bilgileri girince verdi hesabı
Kitle işi tahmin ettiğiminden de sıkıntılıymış ya, oynayacak birini bulamazsam yatırmam, gerçekten oynanmıyor bu tiplerle

Kitle işi tahmin ettiğiminden de sıkıntılıymış ya, oynayacak birini bulamazsam yatırmam, gerçekten oynanmıyor bu tiplerle
Kanka oyunu batıracak tiplemeler var adam bombayı alıyo köseye pusuyo ölmüyorda
En iyisi cs knk skin alınca satabiliyorsunda

rank ne ?

Bulaşırsan bir kere kötü olur ben de pubgye bulaştım donumu da vericem

Ne kadar yatırdıysa fiyatı da ona yakın olur. Dia sonrasında yatırdığın paranın fazlasını kazanırsın. Eskinde yatırdıysan günümüzde yatırmadıysan x1.5 ya da 2 yapabilirsin. Bir bıçak bile 1k filan

3500 vp 650tl olmuş .d en az 3kya satarsın sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,676
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri