- Konu Sahibi Konu Sahibi
niye ki ne özelliği vardı hesabın benim hesabı yarı fiyatına almıyorlarhocam gamermark dene alıyorlar kendım ordan satıyorum 500 TL yatırdıgmı 700 sattım dün
niye ki ne özelliği vardı hesabın benim hesabı yarı fiyatına almıyorlarhocam gamermark dene alıyorlar kendım ordan satıyorum 500 TL yatırdıgmı 700 sattım dün
knk orda hesabı geri çekemiyorsun mahkemeye kadar gidiyor bide oranın kur u diyim pahalıniye ki ne özelliği vardı hesabın benim hesabı yarı fiyatına almıyorlar
dostum benim 3.5k lık hesap aylardır 2kya satılmıyor bilgin olsunbeyler toplam 2,8k yatırılmış yüce 2 hesap 2 kya gidermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide zam geldiği için toplam yatırılan değer arttımı
harbi mi iyiymiş o zaman ama itemsatıştada öyle mahkeme kararıyla tc sini veriyor yani ama denerim sagolknk orda hesabı geri çekemiyorsun mahkemeye kadar gidiyor bide oranın kur u diyim pahalı
asil vandal+uzay avcısı bıc 750 TL sattım dene bi zarar gelmez
kanka bu gamemarkta sadece eu ve na var benim hesap tr nasıl yapıcaz onuknk orda hesabı geri çekemiyorsun mahkemeye kadar gidiyor bide oranın kur u diyim pahalı
asil vandal+uzay avcısı bıc 750 TL sattım dene bi zarar gelmez
kanka bu gamemarkta sadece eu ve na var benim hesap tr nasıl yapıcaz onu
anladım eu yu seçeceğim yaniEU olarak geçiyor. Bu arada hesabınızda hiç nadir skin yok. Edeceği maks 2k bence.