Neler Yeni

Valorant hesabımı çalmaya çalışıyorlar

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Benim bir main hesabım, bir de yan hesabım bulunmakta. Tabi bunun için iki adet mail kullanmaktayım. Dün ikinci olarak kullandığım Mail'e bu şekilde bir posta geldi. Fakat bunu ben yapmadım. Adam hesabımın mailini değiştirmiş ve bu olurken bana ne güvenlik kodu ne de başka bir şey geldi. Adam istediği gibi değiştirmiş Mail'i. Kurtarmayı denedim ama başaramadım. Sonrasında asıl Mail hesabımın şifresini değiştirdim. Hadi bu yan hesabım boşver dedim. Bugün gördüm ki dün main olarak kullandığım hesabıma da bir posta gelmiş ve şuan asıl hesabımı da çalmaya çalışıyorlar sanırım. Hesapta önemli desenler var bu yüzden bu duruma göz yumamam. Bu adamalar nasıl bu bilgilere erişti ve rahat bir şekilde hesaplarımı alabiliyorlar? Lütfen yardımcı olun.

1. Yan hesabımın maili değiştirilmiş.
2. Dün asıl hesabıma giriş denemesi gerçekleşmiş ve kod geldi mailime.

Ekler

• IMG_20220618_100846.jpg
    IMG_20220618_100846.jpg
    188.8 KB · Hit: 79
  • IMG_20220618_101949.jpg
    IMG_20220618_101949.jpg
    137.7 KB · Hit: 60

Can...

80+ Platinum
Benim bir main hesabım, bir de yan hesabım bulunmakta. Tabi bunun için iki adet mail kullanmaktayım. Dün ikinci olarak kullandığım Mail'e bu şekilde bir posta geldi. Fakat bunu ben yapmadım. Adam hesabımın mailini değiştirmiş ve bu olurken bana ne güvenlik kodu ne de başka bir şey geldi. Adam istediği gibi değiştirmiş Mail'i. Kurtarmayı denedim ama başaramadım. Sonrasında asıl Mail hesabımın şifresini değiştirdim. Hadi bu yan hesabım boşver dedim. Bugün gördüm ki dün main olarak kullandığım hesabıma da bir posta gelmiş ve şuan asıl hesabımı da çalmaya çalışıyorlar sanırım. Hesapta önemli desenler var bu yüzden bu duruma göz yumamam. Bu adamalar nasıl bu bilgilere erişti ve rahat bir şekilde hesaplarımı alabiliyorlar? Lütfen yardımcı olun.

Riot yetkililerine durumu anlatın hocam

Can...

80+ Platinum

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Riot'a "bilet" gönderin. Bildiğim kadarıyla Mail adresini değiştirmek için de doğrulama gerekiyor. Bu doğrulama sistemini ByPass etmiş olabilirler.

Maykıl

80+ Silver
e posta degismek için sein epostanı almaları gerkiyor e postanıda kontrol et

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar dün gönderdiğim bilete bu sabah cevap gelmiş. Okudukça mutlu oldum. Rosewild isimli görevli ilgilendi benimle. Kendisi beni uğraştırmadan hesabı direk mailime bağlamış ve şifre değiştirmem için bir bağlantı göndermişti. Bende tabi ki şifremi değiştirdim. Geri bildirim olarakta Riot'a teşekkürlerimi gönderdim. Gerçekten beklediğimden daha hızlı yanıt geldi. Sorunu beni uğraştırmadan direk hallettiler. Kendilerine ve Rosewild'a buradan da teşekkür ediyorum. Bize değer verdiklerini gösterdiler.

Top Bottom