Neler Yeni

Valorant hesabımı nasıl satabilirim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Gidip türk sitelerinde satmıyorum , instagramda ve yabancı sitelerde satıyorum inanman için instagram yeterli olur zaten tek instagramda 2200 den fazla satışım var @ftwmarket.tr
İnsanlara bu şekilde önyargılı davranmanda çok yanlış , bilmediğim konu hakkında zaten yorum yapmam.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Gidip türk sitelerinde satmıyorum , instagramda ve yabancı sitelerde satıyorum inanman için instagram yeterli olur zaten tek instagramda 2200 den fazla satışım var @ftwmarket.tr
İnsanlara bu şekilde önyargılı davranmanda çok yanlış , bilmediğim konu hakkında zaten yorum yapmam.
Knk ben de dolu hesap var biraktim al sat yaparsan piyasasını bilmiyorum ama eski fiyattan vp 11ktl satın alim var champions 22 23 avaz yelpaze vtcn biirsuru vamdal bıçak felan

NightWish2434

80+ Silver
Dostum benim demek istediğim insanlar artık ilk mail teslim edilmeyen hesaplara dünya para akıtmıyor. Bende yurtiçi satış yapıyorum 2.5k yatırılmış hesap aylardır elimde duruyor teklifler 600₺-700₺. Bilmem anlatabildim mi

Top Bottom