3 sezon immo gördü classic,frenzy,ghost,sheriff,guardian,phantom,vandal,spectre,op,ares,bıçak skinleri var detaylı yazmak istemedim ilan gibi görünmesin diye en hızlı ve güvenilir şekilde nasıl satabilirim ve tahminen ne kadar değeri var?
İtemsatis da3 sezon immo gördü classic,frenzy,ghost,sheriff,guardian,phantom,vandal,spectre,op,ares,bıçak skinleri var detaylı yazmak istemedim ilan gibi görünmesin diye en hızlı ve güvenilir şekilde nasıl satabilirim ve tahminen ne kadar değeri var?
buraları araştırdım da pek soran eden yok daha çok dolandırıcı mekanı gibiİtemsatis da
itemsatış ve gamesatış3 sezon immo gördü classic,frenzy,ghost,sheriff,guardian,phantom,vandal,spectre,op,ares,bıçak skinleri var detaylı yazmak istemedim ilan gibi görünmesin diye en hızlı ve güvenilir şekilde nasıl satabilirim ve tahminen ne kadar değeri var?
itemsatış ve gamesatış tarzı siteler güvenilirdir.buraları araştırdım da pek soran eden yok daha çok dolandırıcı mekanı gibi
peki değeri hakkında bir bilgin var mıdır az buçuk bir şey söylecek olsan 5 tane bp 3 bıçağı 3 vandal 2 phantom 2 ghostu var geri kalanı yukarda yazılan gibiitemsatış ve gamesatış
Mesaj otomatik birleştirildi:
itemsatış ve gamesatış tarzı siteler güvenilirdir.
700-900peki değeri hakkında bir bilgin var mıdır az buçuk bir şey söylecek olsan 5 tane bp 3 bıçağı 3 vandal 2 phantom 2 ghostu var geri kalanı yukarda yazılan gibi
bu skinlerlın aldıgın zaman umarım vp fiyatları 20 30 tl arasıdır öbür türlü satıgının mantıgı olmaz700-900
fiyatlardan haberin var mı700-900
yok değildi de kar etmek için değil zevk için almıştım da şuan oynamadığım için satıyorumbu skinlerlın aldıgın zaman umarım vp fiyatları 20 30 TL arasıdır öbür türlü satıgının mantıgı olmazD 700 900 işsdflkgsdşl bi Viego seti parası b ışık muhafızı bi delipop
biraz yavaş salla kanka700-900
500 e baya dolu hesap almıştımfiyatlardan haberin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok değildi de kar etmek için değil zevk için almıştım da şuan oynamadığım için satıyorum
olabilir dostum ben alma değil satma kısmındayım yazdığım silahlarda her skin en az 1775 vp değerinde 900e vereceğimi zannetmiyorum peak immo 3 hesabın.500 e baya dolu hesap almıştım