valorant hesabımı nasıl satabilirim

Xretion_0

80+
Reaksiyon skoru
16
3 sezon immo gördü classic,frenzy,ghost,sheriff,guardian,phantom,vandal,spectre,op,ares,bıçak skinleri var detaylı yazmak istemedim ilan gibi görünmesin diye en hızlı ve güvenilir şekilde nasıl satabilirim ve tahminen ne kadar değeri var?

3 sezon immo gördü classic,frenzy,ghost,sheriff,guardian,phantom,vandal,spectre,op,ares,bıçak skinleri var detaylı yazmak istemedim ilan gibi görünmesin diye en hızlı ve güvenilir şekilde nasıl satabilirim ve tahminen ne kadar değeri var?
İtemsatis da

itemsatış ve gamesatış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buraları araştırdım da pek soran eden yok daha çok dolandırıcı mekanı gibi
itemsatış ve gamesatış tarzı siteler güvenilirdir.

itemsatış ve gamesatış

itemsatış ve gamesatış tarzı siteler güvenilirdir.
peki değeri hakkında bir bilgin var mıdır az buçuk bir şey söylecek olsan 5 tane bp 3 bıçağı 3 vandal 2 phantom 2 ghostu var geri kalanı yukarda yazılan gibi

bu skinlerlın aldıgın zaman umarım vp fiyatları 20 30 tl arasıdır öbür türlü satıgının mantıgı olmaz :DD 700 900 işsdflkgsdşl bi Viego seti parası b ışık muhafızı bi delipop

fiyatlardan haberin var mı :D

bu skinlerlın aldıgın zaman umarım vp fiyatları 20 30 TL arasıdır öbür türlü satıgının mantıgı olmaz :DD 700 900 işsdflkgsdşl bi Viego seti parası b ışık muhafızı bi delipop
yok değildi de kar etmek için değil zevk için almıştım da şuan oynamadığım için satıyorum

Geri