Neler Yeni

Valorant hesap alıcagim bir site varmi

NotGonna

80+ Bronze
Abi bana bulur musun senin aldığın gibi. 100-300 arası ve Avrupa sunucusunda olursa güzel olur. Veya 80 - 200 de olur.
lolde hesap satan biri olarak söylüyorum konu eski de g2g gibi sitelerde tr hesapları satılıyor her oyunda ve geri alınmaz çünkü kanıtları var profilinde successfullylerini görebilirsin arkadaşlarımız türkiye genelined ya da facebooktan hesap alırken dolandırılıp yazmışlar ayrıca evet hesap satın alım yasak ama bunu hiçbir şekilde fark edemezler

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
ben satın aldım kardeşim site üzerinden alıyorsun sordum adama bütün bilgileri karşılayabilirmisin ilk epostayı verirmisin diye
adamın öncesinden satın alımları duruyor epostada faturalar ve 3 aydır kullanıyorum sorunum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan istesede geri alamaz her bilgisi var ve öncelikli olarak hesabın kuruldu eposta benim parmak izi guardı koydum epostaya 2aşamalı birde sıkıntı çıkamaz
Sen iyi bir adama denk gelmişsin başka olayı yok ilk e-postasını ilk hangi numarayla doğruladıysa direk çıkıyor sistemden istese senden alır yani hesabı.Valorant hesap alım-satımı yasak bu yüzden en ufak şeyde parası çöp olur asla önermediğim bir şey.Sizde olmadı diye çoğunlukta olduğu gerçeği değişmez.

Madkopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza Koroglu
lolde hesap satan biri olarak söylüyorum konu eski de g2g gibi sitelerde tr hesapları satılıyor her oyunda ve geri alınmaz çünkü kanıtları var profilinde successfullylerini görebilirsin arkadaşlarımız türkiye genelined ya da facebooktan hesap alırken dolandırılıp yazmışlar ayrıca evet hesap satın alım yasak ama bunu hiçbir şekilde fark edemezler
Skin olan hesap yok ve hepsi çok pahalı

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Hesap filan alma kardesim guvenilir olup alsan bile satan adam ticketle alabilir geri hesabi her oyunda bu boyle kanitlari varsa alir hesap satmasi zaten yasak her turlu adam hakli cikar
bizim arkadaş e sporcu kasıyor kasıyor skin yükleyip satıyor o arkadaş güvenilir dilerseniz yönlendirebilirim sizi

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
agam daha ucuza geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldım hesabın ilk epostasıyla ve diğer bilgileriyle alırsan sıkıntı olmuyor
Kanka benim başıma geldi kendi hesabımı satıp başka hesap aldım adamlar ticket atıp geri aldılar çalındı diye. Öyle olunca kendi hesabımı aldım bende geri. Hesap 10 kişiye satılmıştı bildiğin az daha ban yiyordu hesap. Ben alıp satarak 1000 lira kar elde ettim ama bu devirden sonra o iş yaş. Kimse alım satıma güvenmiyor senin bir suçun olmasa da ilk sahibi geri alırsa sıkıntı oluyor ondan adamlar almıyor artık

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Benim bi arkadaşım almıştı hesap bir site üzerinden. 3 gün sonra banladılar ve hesaba giriş yapılamıyor

Top Bottom