valorant hile banlanmadı

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
arkadaşlar elimde kanıtlar var adam her el havada ace atıp durdu replememize rağmen banlanmadı -27 yedim dc sunucusu attı girdim ve adam hile üreticisiymiş hileyi test ediyormuş canlı canlı gördüm adam trde yaşamıyor ben çok sinirli olduğum için girip sövdüm konuşmalarından belliydi kürt oldukları onlarada sövdüm o da türkleri yedim vs dedi adam 3 rek attı banlanmadı ticket attım ama adam banlansa bile her türlü başka yerden açar hilesi iyi çalışıyor
Ekran Görüntüsü (18).png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trde 60 pingi var yabancı ülkeden bağlanıyor ztn buda hilesi
Ekran Görüntüsü (19).png

hilesi sağlamsa maç içinde banlanmazlar zaten
Kardesim boyle sacma sey mi var adam 60 kill aliyor butun herkes ayni anda reportluyor vanguard demiyomu burda bi sıkınt ip var diye adam 3-4 mac rek atti izledim banlanmadi

Kardesim boyle sacma sey mi var adam 60 kill aliyor butun herkes ayni anda reportluyor vanguard demiyomu burda bi sıkınt ip var diye adam 3-4 mac rek atti izledim banlanmadi
Vanguardı devre dışı bıraktıysa banlanması zor olur

banada böyle hile geldi ama banlanmıyor adam çok sinir bozucu

Vanguardı devre dışı bıraktıysa banlanması zor olur
Vanguard devre dışı kalamaz oyun oynayamaz bir kere, bypasslasa dahi elinde sonunda anlaşılacaktır Vanguard'ın çalışma prensibi bu. Ancak nasıl olur HWID ban yer ona da hilenin yanında *muhtemelen* gelmiş olan spoofer ile ID değişerek çözebilir.

Vanguard devre dışı kalamaz oyun oynayamaz bir kere, bypasslasa dahi elinde sonunda anlaşılacaktır Vanguard'ın çalışma prensibi bu. Ancak nasıl olur HWID ban yer ona da hilenin yanında *muhtemelen* gelmiş olan spoofer ile ID değişerek çözebilir.
Aga o zaman riotuj bunun onune gecmesi lazim hile indirmi sitesinde beles spoofer acip girebiliyorsun bedavaya adam hileyi satiyormus ztn kendi uretiyor

bi küfür et adama ban sistemi nasıl çalışıyo gör riotta

Aga o zaman riotuj bunun onune gecmesi lazim hile indirmi sitesinde beles spoofer acip girebiliyorsun bedavaya adam hileyi satiyormus ztn kendi uretiyor
Hileyi tek başına yapabilmesi için harbiden bilgili olması lazım. C+ C# gibi zor diller için yıllarca tecrübesi olması gereken ve diğer kolay script dillerini bilmesi gereken birinden bahsediyoruz.
Ki öyle biri olsaydı bunu dile getirip üstüne size yayın açmazdı ki başı sıkıntıya girmesin. Hile forumlarında millet boşuna mı anonim takılıyor ?

Vanguard da tıpkı EAC veya Zuladaki adını unuttuğum hile koruması gibi günlük olarak güncellenen bir koruma tipi, bu bypass'ı her gün düzenleyebilecek birden fazla kişi olması gerekir arkada.

Yani demek istediğim bu şahıs bir kar gütmese bile bu hile üzerinden karını alan birisi veya birileri muhakkak olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,012
Üyeler
187,917
Son üye
babapars
Geri