valorant hile banlanmadı

Tek loader üzerinden tüm hilelere erişim var. Ama üye rankına göre belli hilelere erişebiliyorsun. Mesela orada boş mesaj atmaman için technopattan ciddi kurallar var. 1500 mesajda ultra üye olunca her şeye erişimin oluyor.
Vay ilgimi çekmedi desem yalan olur

arkadaşlar elimde kanıtlar var adam her el havada ace atıp durdu replememize rağmen banlanmadı -27 yedim dc sunucusu attı girdim ve adam hile üreticisiymiş hileyi test ediyormuş canlı canlı gördüm adam trde yaşamıyor ben çok sinirli olduğum için girip sövdüm konuşmalarından belliydi kürt oldukları onlarada sövdüm o da türkleri yedim vs dedi adam 3 rek attı banlanmadı ticket attım ama adam banlansa bile her türlü başka yerden açar hilesi iyi çalışıyorAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trde 60 pingi var yabancı ülkeden bağlanıyor ztn buda hilesiAlıntıyı görüntüle
Vanguard 2 3 haftadır hiçbir hileye dikkat etmiyor inanılmaz arttı bu sıralar kendini hile olarak belirtmesine rağmen banlanmayanlarını gördüm

arkadaşlar elimde kanıtlar var adam her el havada ace atıp durdu replememize rağmen banlanmadı -27 yedim dc sunucusu attı girdim ve adam hile üreticisiymiş hileyi test ediyormuş canlı canlı gördüm adam trde yaşamıyor ben çok sinirli olduğum için girip sövdüm konuşmalarından belliydi kürt oldukları onlarada sövdüm o da türkleri yedim vs dedi adam 3 rek attı banlanmadı ticket attım ama adam banlansa bile her türlü başka yerden açar hilesi iyi çalışıyorAlıntıyı görüntüle

tanıdığım 2 k ya hile yapıyor her güncellemede yama yapıyor üzerine :) asla ban yemiyor c++ yapıyor

Anakart banı yiyince spoofer aramaktan perişan olursun saat başı id değiştirmek zorunda kalırsın
Yedek anakart işlemci var ya 😄 yok zaten hile kullanımına karşıyım sadece hileyi anlamak için bakarım. (rakipte var mı yok mu diye)

Banlanmıyor zaten geçen benim maçıma geldi rankım elmas 3 adam 70 vurdu maçı kazandı gitti bu kadar maalesef Vanguard'ın açığı olan bazı hileler var onları kullanıyorlar.

Yedek anakart işlemci var ya 😄 yok zaten hile kullanımına karşıyım sadece hileyi anlamak için bakarım. (rakipte var mı yok mu diye)
Hileyi nasıl anlamak için bakacaksın anlamadım. Hilenin tanımı açık ve bariz çünkü .d

Geri