Neler Yeni

Valorant hile sistemi

DawnOwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Halavurt
2 gün önce arkadaşlarımla valorant oynarken bir anda hileci tespit edildi dedi ve oyun bozuldu karşıdan şüphelenirken bir baktım arkadaşım ban yemiş. Ama sorun şu ki çocuk hile felan açmadı, açsa bile oyunda 1 kili vardı yani okadar kötü oynama ihtimali yok. Arkada program açıkmı diye sorduğumda ise hayır tek valorant açık dedi. Bilgisayarında tek cheat engine varmış ama açık değilmiş oynarken bu yüzden ban yemiş olabilirmi sizce hiç başına böyle bir olay gelen oldumu merak ediyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet ban yemiş olabilir vanguard pc de yüklü 3.parti yazılım varsa direk ban atar

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Daha önce haksız yere ban yiyen birini görmedim açıkcası. Fakat olay şöyle olmuş olabilir ;
Arkada Vanguard ile çakışan 3. Parti bir yazılım olabilir belki ondan ban yemiştir. Support'a bir mail atabilirsiniz yada ticket gönderebilirsiniz sorununuzun çözülmesi için.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2 gün önce arkadaşlarımla valorant oynarken bir anda hileci tespit edildi dedi ve oyun bozuldu karşıdan şüphelenirken bir baktım arkadaşım ban yemiş. Ama sorun şu ki çocuk hile felan açmadı, açsa bile oyunda 1 kili vardı yani okadar kötü oynama ihtimali yok. Arkada program açıkmı diye sorduğumda ise hayır tek valorant açık dedi. Bilgisayarında tek cheat engine varmış ama açık değilmiş oynarken bu yüzden ban yemiş olabilirmi sizce hiç başına böyle bir olay gelen oldumu merak ediyorum.
evet olabilir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager
Gerçekten garip arkadaşının yediğini duyunca baya şaşırmışsındır :D
Şöyle duymuştum RİOT tatile falan çıkmış o yüzden hile oranları baya artmış belki RİOT buna çözüm bulmak için biraz sert davranmış olabilir belki haksız yere ban yemiştir falan

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Şöyle duymuştum RİOT tatile falan çıkmış o yüzden hile oranları baya artmış belki RİOT buna çözüm bulmak için biraz sert davranmış olabilir belki haksız yere ban yemiştir falan
Evet meri kırismis tatilinde beyfendiler :D
Patch gelmesi için dua etmeye başladım artık. Dün rank maçımda hile geldi ez winlik maçı tek başına çevirdi adam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager
Evet meri kırismis tatilinde beyfendiler :D
Patch gelmesi için dua etmeye başladım artık. Dün rank maçımda hile geldi ez winlik maçı tek başına çevirdi adam
Karşıma geliyor ama işte ben oynarken ban yemez

DawnOwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Halavurt
Daha önce haksız yere ban yiyen birini görmedim açıkcası. Fakat olay şöyle olmuş olabilir ;
Arkada Vanguard ile çakışan 3. Parti bir yazılım olabilir belki ondan ban yemiştir. Support'a bir mail atabilirsiniz yada ticket gönderebilirsiniz sorununuzun çözülmesi için.
Bilet yolladık ama ne yazık ki beyefendiler bi yerlerine pek takmadılar bizi oyunda yazan mesajı kopyalayıp yapıştırdılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnan bana hiç ihtimal bile vermedim bizim yediğimizden çünkü 5 pre girmiştik oyuna. İşin kötü tarafı anakarta ban atmış çocuk daha giremiyo oyuna.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager
Bilet yolladık ama ne yazık ki beyefendiler bi yerlerine pek takmadılar bizi oyunda yazan mesajı kopyalayıp yapıştırdılar.

İnan bana hiç ihtimal bile vermedim bizim yediğimizden çünkü 5 pre girmiştik oyuna. İşin kötü tarafı anakarta ban atmış çocuk daha giremiyo oyuna.
Donanım banı yemiştir normal RİOT bu tarz banlara taviz vermiyor

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cheat Engine'den dolayı ban atmıştır büyük ihtimalle.
Düşük bir ihtimal fakat Riot'a mesaj atsın. Belki açılır.

Impe

80+ Silver

knk o mesajı yazıyorlar bir kaç saat sonra cevap yazıyorlar milyon tane ticket var olur yani böyle şetler

Top Bottom