- Konu Sahibi Konu Sahibi
Etrafta o kadar hile dönerken çocuk boşa ban yedi cidden çok ilginçDonanım banı yemiştir normal RİOT bu tarz banlara taviz vermiyor
Etrafta o kadar hile dönerken çocuk boşa ban yedi cidden çok ilginçDonanım banı yemiştir normal RİOT bu tarz banlara taviz vermiyor
Bilet yolladık ama ne yazık ki beyefendiler bi yerlerine pek takmadılar bizi oyunda yazan mesajı kopyalayıp yapıştırdılar.
@xSkynel'in de dediği gibi eğer HWID ban yemişse Riot taviz vermiyor.Donanım banı yemiştir normal RİOT bu tarz banlara taviz vermiyor
Büyük ihtimalle yalandır o haber hiç görmedim çünkü, anca hile alıcaksın anakart ıd değiştircek . Oyuna patch gelmesi şart hile sistemine sağlık olsun yapıcak bir şey yok.@xSkynel'in de dediği gibi eğer HWID ban yemişse Riot taviz vermiyor.
Fakat HWID banın belli bir süre sonra kalktığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Yüksek ihtimal yalan haber de olabilir.
Tek çare ticket atmakBüyük ihtimalle yalandır o haber hiç görmedim çünkü, anca hile alıcaksın anakart ıd değiştircek . Oyuna patch gelmesi şart hile sistemine sağlık olsun yapıcak bir şey yok.
Daha önce 2 tane HWID ban yiyen adamla tanışmıştım. Çözüm olarak ikisi de sistemi değiştirmişBüyük ihtimalle yalandır o haber hiç görmedim çünkü, anca hile alıcaksın anakart ıd değiştircek . Oyuna patch gelmesi şart hile sistemine sağlık olsun yapıcak bir şey yok.