Valorant hileden ban yedim

Rakunabii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
660
Durum bu :) valoda hile yapsam buraya yazmam yeni hesap açar oynardım 100 level skin dolu hesap gitti
pc crack doluydu ondan olabilir mi zulada hile yapınca 5 gün yiyoduk bu niye böyle oldu anlamadım
bilet atsam düzeltilirmi yada neden olduğunu söylerlermi

df.png

Eğer sana hangi yazılımdan kaynaklı banlandığını falan söylüyorlarsa bilet atabilirsin. En azından neyden yediğini öğrenirsin.

Durum bu :) valoda hile yapsam buraya yazmam yeni hesap açar oynardım 100 level skin dolu hesap gitti
pc crack doluydu ondan olabilir mi zulada hile yapınca 5 gün yiyoduk bu niye böyle oldu anlamadım

Alıntıyı görüntüle
Arkaplanda izin verilmeyen üçüncü taraf uygulama açıktır büyük ihtimalle.

2013 civarı başladım riot oyunlarına suana kadar hile v.b hiçbirşeyden durduk yere ceza almadım yedim diyeni gördümde çok nadir illa bir şey vardır

2013 civarı başladım riot oyunlarına suana kadar hile v.b hiçbirşeyden durduk yere ceza almadım yedim diyeni gördümde çok nadir illa bir şey vardır
3. parti yazılım vardı pc de ama riotu ilgilendiren bişey yoktu yada fps oyunlarını ilgilendiren bişi yok ortada

Alıntıyı görüntüle
anti virüs felan varsa arkada açık kala biliyor. 3. taraf uygulama olarak algıladığı için ban yemiş ola bilirsin. bu sadece antivirüs için geçerli değil. herhangi bir uygulamada olabilir hocam.

Yav hile kullanıyorsun sonra ban yiyince konu açıyorsun. Zula da kullandığını da söyledin çok iyi. Bilek desen var

Yav hile kullanıyorsun sonra ban yiyince konu açıyorsun. Zula da kullandığını da söyledin çok iyi. Bilek desen var
2017 de kullanmıştım yani11-12 yaşındayken valoda hilenin h sini açmadım çünkü hesap 100 leveldi ve baya skin vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hile sitesine gidip kendin itiraf etmişsin ceza gayet haklı
knkm banı spoofer kullanmadan nasıl kaldıracam dua edince kalkmıyo spooferde hile sitesinde vardı kullandım

Senin hesabını çalıp başkasıda hile açmış olabilir bi başka hesaba girmeyi denesene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,041
Üyeler
186,705
Son üye
gordonshumway
Geri