4emirrr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 442
çalmak için illa dandik hesaplara girmene gerek yokhesabı başkalarıyla paylaşmadım + hesabı dandik sitelere girmedim çalma olayı imkansız
çalmak için illa dandik hesaplara girmene gerek yokhesabı başkalarıyla paylaşmadım + hesabı dandik sitelere girmedim çalma olayı imkansız
hesabı 3. şahıs kimseyle paylaşmadım valoda hile açmadım ama pc 3. parti yazılım doluydu valoya ticket atacam umarım açarlar açmazlarsada neyden olduğunu söylerlerde kaldırırımçalmak için illa dandik hesaplara girmene gerek yok
crackli oyun indirsen bile o hesabı çaldırman çok muhtemel vanguard'ın hile olarak o 3. parti yazılımları algılıyıcağını sanmam bilerek hile forumlarında takılıyorum neler gördüm bi bilsen galiba en son gördüğüm alın bu hesabı banlatın diye attıkları hesap senindi... forumda konu açıp hesap bilgilerini atmışlardıhesabı 3. şahıs kimseyle paylaşmadım valoda hile açmadım ama pc 3. parti yazılım doluydu valoya ticket atacam umarım açarlar açmazlarsada neyden olduğunu söylerlerde kaldırırım
knk sen benim hesabı nerden biliyosun da bunu söylüyosun eğer link hala duruyosa atsana bi bana özeldencrackli oyun indirsen bile o hesabı çaldırman çok muhtemel vanguard'ın hile olarak o 3. parti yazılımları algılıyıcağını sanmam bilerek hile forumlarında takılıyorum neler gördüm bi bilsen galiba en son gördüğüm alın bu hesabı banlatın diye attıkları hesap senindi... forumda konu açıp hesap bilgilerini atmışlardı
knk sen benim hesabı nerden biliyosun da bunu söylüyosun eğer link hala duruyosa atsana bi bana özelden
Ticket atmanızı öneririm hocam neden ban yediğinizi öğrenebilirsiniz.Durum buvaloda hile yapsam buraya yazmam yeni hesap açar oynardım 100 level skin dolu hesap gitti
pc crack doluydu ondan olabilir mi zulada hile yapınca 5 gün yiyoduk bu niye böyle oldu anlamadım
bilet atsam düzeltilirmi yada neden olduğunu söylerlermi
Alıntıyı görüntüle
Hayır ama bu hesaptakilerin yarısı bende vardı hesabımı çalsalar farkedip geri alırım zatenAlıntıyı görüntüle
Hesabın içindekiler senin hesapla uyuşuyor mu bu hesabı banlattılar