Valorant hileden ban yedim

çalmak için illa dandik hesaplara girmene gerek yok
hesabı 3. şahıs kimseyle paylaşmadım valoda hile açmadım ama pc 3. parti yazılım doluydu valoya ticket atacam umarım açarlar açmazlarsada neyden olduğunu söylerlerde kaldırırım

hesabı 3. şahıs kimseyle paylaşmadım valoda hile açmadım ama pc 3. parti yazılım doluydu valoya ticket atacam umarım açarlar açmazlarsada neyden olduğunu söylerlerde kaldırırım
crackli oyun indirsen bile o hesabı çaldırman çok muhtemel vanguard'ın hile olarak o 3. parti yazılımları algılıyıcağını sanmam bilerek hile forumlarında takılıyorum neler gördüm bi bilsen galiba en son gördüğüm alın bu hesabı banlatın diye attıkları hesap senindi... forumda konu açıp hesap bilgilerini atmışlardı

crackli oyun indirsen bile o hesabı çaldırman çok muhtemel vanguard'ın hile olarak o 3. parti yazılımları algılıyıcağını sanmam bilerek hile forumlarında takılıyorum neler gördüm bi bilsen galiba en son gördüğüm alın bu hesabı banlatın diye attıkları hesap senindi... forumda konu açıp hesap bilgilerini atmışlardı
knk sen benim hesabı nerden biliyosun da bunu söylüyosun eğer link hala duruyosa atsana bi bana özelden

knk sen benim hesabı nerden biliyosun da bunu söylüyosun eğer link hala duruyosa atsana bi bana özelden
1658764440580.png

Hesabın içindekiler senin hesapla uyuşuyor mu bu hesabı banlattılar

Durum bu :) valoda hile yapsam buraya yazmam yeni hesap açar oynardım 100 level skin dolu hesap gitti
pc crack doluydu ondan olabilir mi zulada hile yapınca 5 gün yiyoduk bu niye böyle oldu anlamadım
bilet atsam düzeltilirmi yada neden olduğunu söylerlermi

Alıntıyı görüntüle
Ticket atmanızı öneririm hocam neden ban yediğinizi öğrenebilirsiniz.

Crackle alakası yok hocam. O konuda rahat olun. Macro dahil 3. parti uygulamadan olmuştur. Vanguard crack ile bir başka şeyi ayırt edebilecek kadar sağlam bir yazılım.

Geri