tam olarak nereye yazdın? video felan mı attın?az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
Zaten oyun ilk çıktığından beri böyleydi. Bir çok cscinin valoranta geçme sebebi bu aslında.az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
hayır adam chate yazdı hileyim dedi dcden satarım dedi dc adresi verdi sonra herkesi vurdu ben hileyim yazısını falan attım riota onlarda tamam dedi der demez maç iptal oldutam olarak nereye yazdın? video felan mı attın?
hocam onun gibi bir suru var hayla hile sistemi kötüaz önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
Çok da şaşırmadım birini herkes hileden raporlayınca maç direk iptal olabiliyor mesela, daha bitmeden. Sonra inceleniyor falan filan, cidden güzel bir sistem, bir çok hile de zaten tespit edilebildiği için direk hesapları banlanıyor maç esnasında.az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
Adam mı riot Hocam her 10 maçın 9'unda hile var zaten. Kimisi legit oynuyor hileyle siz riot'a hala adam mı diyorsunuz Yok vanguard mı yok bilmem neymiş hile kullanmadığım halde 3 ay hwid ban yiyen ben hile kullandığı halde hala deli gibi oynayan banlanmayan onlar Bu arada hileyi kullananlar ne yazık ki sadece hesapları ban yiyor hwid ban ip ban vs. atamıyorlar spoofer kullandıklarından ötürü ...az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
aga bana 2 3 defa geldi sadece 2si maç sonu biride şimdi maç içi yediAdam mı riot Hocam her 10 maçın 9'unda hile var zaten. Kimisi legit oynuyor hileyle siz riot'a hala adam mı diyorsunuz Yok vanguard mı yok bilmem neymiş hile kullanmadığım halde 3 ay hwid ban yiyen ben hile kullandığı halde hala deli gibi oynayan banlanmayan onlar Bu arada hileyi kullananlar ne yazık ki sadece hesapları ban yiyor hwid ban ip ban vs. atamıyorlar spoofer kullandıklarından ötürü ...
İnşallahBana hiç denk gelmedi umarım gelmez