Neler Yeni

valorant hileler bitiyor

Impe

80+ Silver
az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
az önce maçıma hile geldi adma hileyim yazdı herkesi gitti hed atarak öldürdü 3 tur sürdü ve ben yazısını atıp riota attım destekden direk maç iptal edildi adam banlandı galiba riot dersini aldı adamsın riot tekrar kanıtladın
tam olarak nereye yazdın? video felan mı attın?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Zaten oyun ilk çıktığından beri böyleydi. Bir çok cscinin valoranta geçme sebebi bu aslında.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
hocam onun gibi bir suru var hayla hile sistemi kötü

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Çok da şaşırmadım birini herkes hileden raporlayınca maç direk iptal olabiliyor mesela, daha bitmeden. Sonra inceleniyor falan filan, cidden güzel bir sistem, bir çok hile de zaten tespit edilebildiği için direk hesapları banlanıyor maç esnasında.

Bergee

80+ Silver
Adam mı riot :D Hocam her 10 maçın 9'unda hile var zaten. Kimisi legit oynuyor hileyle siz riot'a hala adam mı diyorsunuz :D Yok vanguard mı yok bilmem neymiş hile kullanmadığım halde 3 ay hwid ban yiyen ben hile kullandığı halde hala deli gibi oynayan banlanmayan onlar :D Bu arada hileyi kullananlar ne yazık ki sadece hesapları ban yiyor hwid ban ip ban vs. atamıyorlar spoofer kullandıklarından ötürü ...

Impe

80+ Silver
aga birde adama dedim repledim diye benim korumam var yazdı bak şuan var sahgfdfhgdfghbf

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bana hiç denk gelmedi umarım gelmez

Impe

80+ Silver
Adam mı riot :D Hocam her 10 maçın 9'unda hile var zaten. Kimisi legit oynuyor hileyle siz riot'a hala adam mı diyorsunuz :D Yok vanguard mı yok bilmem neymiş hile kullanmadığım halde 3 ay hwid ban yiyen ben hile kullandığı halde hala deli gibi oynayan banlanmayan onlar :D Bu arada hileyi kullananlar ne yazık ki sadece hesapları ban yiyor hwid ban ip ban vs. atamıyorlar spoofer kullandıklarından ötürü ...
aga bana 2 3 defa geldi sadece 2si maç sonu biride şimdi maç içi yedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana hiç denk gelmedi umarım gelmez
İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

riota bu fotoları attım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (71).png
    Ekran Görüntüsü (71).png
    2.6 MB · Hit: 56
  • Ekran Görüntüsü (72).png
    Ekran Görüntüsü (72).png