Neler Yeni

valorant hileler bitiyor

Impe

80+ Silver
Şöyle ki oynadığım, kazandığım hiç bi oyunda MVP olmadım, zaten oynadığım tüm oyunları da kazanmadım
Hatta oyunda aşırı baskın olan ve tam olarak hile için yaratılmış reyna ve jett e elimi bile sürmedim,
Hiç kimse bana "sen hilesin seni raporluyorum" demedi
Hileyle info bile vermedim
Ben 12-13 leş alırken takımımda 25-30 leş alan insanlar vardı
Zaten ben o oyunda olmasam bile her şekilde kazanacaklardı
Çoğu oyunum free windi anlayacağın,
O düşük elolarda gördüğünüz Aim radiusu fulleyip gördüğü herkese hs atan kişiler gibi oynamıyorum merak etme yoldaş
bak mesela bu olabilir yani diğerine nazaran ama yinede kötü

sezalish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin Cem Özbek
vallahi hem zamanımızı çalıyor morallerimizi sömürüyor haram para yiyiyor şirkette kaç para zarar ettiriyor
Hileyi ben yapmadım kullanıcıym size sadece olayın ne olduğunu anlatmaya çalıştım,
Sizin zaman çalmak dediğiniz şuan boşu boşuna bu oyunu oynamanız,
Cidden 1 seneye kalmadan bu oyun çöp olacak size tavsiyem yol yakınken dönün

Impe

80+ Silver
Hileyi ben yapmadım kullanıcıym size sadece olayın ne olduğunu anlatmaya çalıştım,
Sizin zaman çalmak dediğiniz şuan boşu boşuna bu oyunu oynamanız,
Cidden 1 seneye kalmadan bu oyun çöp olacak size tavsiyem yol yakınken dönün
en azından hala csden zuladan sabotajdan iyi olucak o yüzden ben yoldan dönmüyeceğim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bitmiş yeaavv

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Nereye yazdın hile var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden?Ancak eziklik
valorant destek yaz orda yukarıda bilet gönder diye ordan oyuncu raporla seçtim ss attım adamların hileyim yazdığını hile dedim adamın adını yazdım sonra hemen maç durduruldu ama raporla yinede oyun içinden

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
valorant destek yaz orda yukarıda bilet gönder diye ordan oyuncu raporla seçtim ss attım adamların hileyim yazdığını hile dedim adamın adını yazdım sonra hemen maç durduruldu ama raporla yinede oyun içinden
Bilet normalde o kadar hızlı cevap yazılmıyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Riot desteğinin hiçbir zaman 10 dakikada cevap verdiğini görmedim.7 yıl lol oynadım 1 kez desteğime 2-3 saatten erken döndükleri olmamıştır.Valorantıda ilk açıldığı gün başladım aynı şekilde oradada öyle.Nasıl sana 2 dakikada cevap verip tamam abi bu hileymiş banladık bunu diyebiliyorlar.Bana biraz hikaye kokusu verdi bu konun.

Impe

80+ Silver
Riot desteğinin hiçbir zaman 10 dakikada cevap verdiğini görmedim.7 yıl lol oynadım 1 kez desteğime 2-3 saatten erken döndükleri olmamıştır.Valorantıda ilk açıldığı gün başladım aynı şekilde oradada öyle.Nasıl sana 2 dakikada cevap verip tamam abi bu hileymiş banladık bunu diyebiliyorlar.Bana biraz hikaye kokusu verdi bu konun.
oyun içindende raporladım ondanda olabilir hem bir kere bana 30dakikada cevap verdiler

bu arada tamam hile olarak inceledik diye 4,5 saat sonra yazdılar ama yazdım 2.tur geldi öldük tur bitmek üzereyken maç bitti

Son düzenleme:

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
oyun içindende raporladım ondanda olabilir hem bir kere bana 30dakikada cevap verdiler

bu arada tamam hile olarak inceledik diye 4,5 saat sonra yazdılar ama yazdım 2.tur geldi öldük tur bitmek üzereyken maç bitti
Normal ban yemesi.Gidip hileyim satıyorum deyip, herkese hs atıyorsa karşı takımdaki herkes raporlar onu.O kadar fazla rapor alırsada riot ekibi incelemeye alır maçlarını izler ban atarlar.Sistemimiz güzel diyorlar ama o hileyi algılayan sistemleri değil şu an kendileri canlı canlı izleyip banlıyorlar :) CS:GO OverWatch gibi düşün ama burada izleyiciler, riot games ekibi.

Impe

80+ Silver
Normal ban yemesi.Gidip hileyim satıyorum deyip, herkese hs atıyorsa karşı takımdaki herkes raporlar onu.O kadar fazla rapor alırsada riot ekibi incelemeye alır maçlarını izler ban atarlar.Sistemimiz güzel diyorlar ama o hileyi algılayan sistemleri değil şu an kendileri canlı canlı izleyip banlıyorlar :)
kaç tane maç var hepsini nasıl canlı izlesinler maçları

Top Bottom