The Batman 80+ Silver Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 4,748 25 Haziran 2022 #14 Oyun açığı kullanmak perma ban sebebi....
Bergee 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2,844 25 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Emektar Oyuncu yazmış: Oyun açığı kullanmak perma ban sebebi.... Devamı için tıklayın... Oyunun bir açığını kullanmıyorum ki Sadece anakart ve diğer tüm aygıtların seriallerini değiştiriyorum oyunla alakasız bir durum yani
Emektar Oyuncu yazmış: Oyun açığı kullanmak perma ban sebebi.... Devamı için tıklayın... Oyunun bir açığını kullanmıyorum ki Sadece anakart ve diğer tüm aygıtların seriallerini değiştiriyorum oyunla alakasız bir durum yani
The Batman 80+ Silver Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 4,748 25 Haziran 2022 #16 Bergee yazmış: Oyunun bir açığını kullanmıyorum ki Sadece anakart ve diğer tüm aygıtların seriallerini değiştiriyorum oyunla alakasız bir durum yani Devamı için tıklayın... Ban kaldırma demişsin benden demesi perma benim açıldığını ben nerdeyse hiç görmedim oyuna 2013 ye başladım
Bergee yazmış: Oyunun bir açığını kullanmıyorum ki Sadece anakart ve diğer tüm aygıtların seriallerini değiştiriyorum oyunla alakasız bir durum yani Devamı için tıklayın... Ban kaldırma demişsin benden demesi perma benim açıldığını ben nerdeyse hiç görmedim oyuna 2013 ye başladım
V voXel 80+ Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eyüp Eyüboğlu 8 Temmuz 2024 #17 Maykıl yazmış: 4 kere hileden ban yedim hepsini actilar hepside sinirsizdi ticket atman yeterli Devamı için tıklayın... Ticketları nasıl attınız acaba detay verebilir misiniz. Konu başlığı dökğman vs.
Maykıl yazmış: 4 kere hileden ban yedim hepsini actilar hepside sinirsizdi ticket atman yeterli Devamı için tıklayın... Ticketları nasıl attınız acaba detay verebilir misiniz. Konu başlığı dökğman vs.