Neler Yeni

Valorant HWID Ban yedim.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hwıd banı kaldırmanın bir yolu vardı sanırım ama hangi parçaya attığına göre değişiyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
yani hile olmayan yazılımları bazı kodlarından dolasyı vesaire heralde "tam emin değilim" ban atabiliyormuş
vanguard o kadar sapıtmaz çalışma prensibinde oyunu etkileyecek herhangi bir kod içeren uygulamayı tehdit olarak algılayıp ban atacak şekilde ayarlandığı yazıyor demek ki ortada haksız bir durum yok

TALHA MURAT

80+ Silver
yoo valorantın vanguardı çok değişik çok duymadım ama saçma saçma şeylere 3. parti yazılım şeyi koyabiliyor
Excaliburun control center uygulaması var ona bile diyor ne alaka ise bazen oyuna giremiyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

TALHA MURAT

80+ Silver
Bak oyuna giriyorum verdiği hataya bak.
852.PNG
84523.PNG

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
HWID Spoofer denen şeyleri diyorsun muhtemelen ama zaten girebiliyormuş başka hesaplara.
Yani benim yazılımcı arkadaş var kaldırırım yersen diyor ama ben insanların hakkına girip hile açmayı sevmiyorum karşıma gelirse reporlarım geneli dandik hile kullandığı için banlanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda G
Dostlar hile kullanmadım HWID Spoofer'a da ihtiyacım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz banı yiyip başka bir hesaptan girebiliyorsan hesabın başka bir cihazda ban yemiştir, hesabın çalınmış olabilir. Ticket atıp durumu anlatman senin açından daha iyi olur.
Başka cihazdan yemesi imkansız hesap şifrem oldukça güçlü ve tek oyuna bağlandığım bilgisayar şuanda mesaj yazdığım bilgisayar.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Aynı olay kuzenimde de oldu hile kullanmamasına rağmen HWID ban yedi ama hesabı ban yemedi ben girip oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda G
Aynı olay kuzenimde de oldu hile kullanmamasına rağmen HWID ban yedi ama hesabı ban yemedi ben girip oynuyorum
Hesap banı olsa zaten giremem hiçbir şekilde ve HWID ban yani ban yiyen cihazdan oynayamıyorum hesaplık sıkıntı yok zaten hem hesaba perma hem cihazıma 3 ay ban atmışlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap banı olsa zaten giremem hiçbir şekilde ve HWID ban yani ban yiyen cihazdan oynayamıyorum hesaplık sıkıntı yok zaten hem hesaba perma hem cihazıma 3 ay ban atmışlar :)
Ban yiyen cihaz şuanda yazdığım cihaz yanlış anlaşılmasın hala oynuyorum 6 günden beri bir sıkıntı çıkarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,063
Üyeler
166,145
Son üye
firlandgarling
Top Bottom