Valorant HWID Banı

Şöyle olabilir, cihazdaki bulunan her 2 depolama da sisteme düşmüş ise *ki sistemin nasıl işlendiği açık bir şekilde paylaşılmıyor, bilmiyorum ama böyle bir ihtimal var*
her 2 depolamayı kaldırıp tamamen yeni depolama kullanmayı denemelisiniz. Belki de harbiden depolama ID'leri kara listeye alınmıştır.

Ya da garantisini veremem ama bu kadar uğraşıp test etmek yerine bulabilirseniz, gerçekten çalışan sağlam bir spoofer ile her 2 depolamanın da ID'sini değiştirip yeni hesapla girmeyi deneyebilirsiniz.
Eğer spoofer dandik olur ise yine her türlü ban yersiniz zaten.
Yukarıda bahsettiğim 2.disk olan hdd ilk banı yedikten sonra takıldı. Yine de yedi. Spoofer hakkında pek bilgim olmadığı için net bir yorum yapamayacağım. Bugun yeni bir mail geldi birkaç soru daha sordular. Riottan yanıt beklemekteyiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hwid ban yedim bende ban anakarta atılıyor arkadaşlar 4 aydır ekran kartını başka sistemde kullanıyorum ban yemedim
hwid ban süreli bandır riot bilet atarak ne zaman kalkacağı öğrenilebiliyor 3 ay yedim hileden ben
Peki anakartı 3 ay dolduktan sonra denedin mi? Banı açılmış mıydı?

Yukarıda bahsettiğim 2.disk olan hdd ilk banı yedikten sonra takıldı. Yine de yedi. Spoofer hakkında pek bilgim olmadığı için net bir yorum yapamayacağım. Bugun yeni bir mail geldi birkaç soru daha sordular. Riottan yanıt beklemekteyiz.

Peki anakartı 3 ay dolduktan sonra denedin mi? Banı açılmış mıydı?
banı açılır açılmasına ama bida o hesaptan giremessin sadece cihaz banın açılır

Şu son 1-2 gündür süresiz ban yedim diyenler çok arttı. Hayırdır ya herkeste yüklü olan bir uygulama yasaklı uygulama listesine mi girdi acaba

1.5/4 demek istedin heralde, kesirli sayılar pay/payda oranı şeklinde ifade edilir ve bütünden daha küçük tanımlamalarda pay daima paydadan küçüktür. iyi forumlar
gece dikkat etmeden yazmışım galiba hocam uyku haliyle normaldir teşekkürler bu arada düzelteyim :) hayırlı forumlar

İlgilenmez sanırım, ban konularında çok katılar.

Bu kaç ₺ yapıyor anlamadım
gece yanlış yazmışım hocam 4/1.5 yazmışım , 1.5/4 olacak

aynısını arkadaşım hiç bir hile vs kullanmadığı halde 5 pre girdikleri maçta 5i aynı anda hileden ban yemiş adamın 1000tl den fazla attığı ve immo kastığı hesabı extra olarak e-spor turnuvaları vs vardı hazirana kadar ban yedi haziranda kalkacakmış banı cihazımı inceleyin her türlü dosya vs sağlarım demesine rağmen ilgilenmeyip ticketlerini kapattılar THH git dedim uğraşamam dedi gitseydi haklı bulunurdu büyük ihtimalle askeri ücretin 4/1.5 kadarını oyuna yatırıp böyle olması çok saçma en başında dediğim gibi takım olayları bitti takımdan direk atıldı çocuğu yediler açıkçası

Geri