ErayAtlatan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- ErayAtlatan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıda bahsettiğim 2.disk olan hdd ilk banı yedikten sonra takıldı. Yine de yedi. Spoofer hakkında pek bilgim olmadığı için net bir yorum yapamayacağım. Bugun yeni bir mail geldi birkaç soru daha sordular. Riottan yanıt beklemekteyiz.Şöyle olabilir, cihazdaki bulunan her 2 depolama da sisteme düşmüş ise *ki sistemin nasıl işlendiği açık bir şekilde paylaşılmıyor, bilmiyorum ama böyle bir ihtimal var*
her 2 depolamayı kaldırıp tamamen yeni depolama kullanmayı denemelisiniz. Belki de harbiden depolama ID'leri kara listeye alınmıştır.
Ya da garantisini veremem ama bu kadar uğraşıp test etmek yerine bulabilirseniz, gerçekten çalışan sağlam bir spoofer ile her 2 depolamanın da ID'sini değiştirip yeni hesapla girmeyi deneyebilirsiniz.
Eğer spoofer dandik olur ise yine her türlü ban yersiniz zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki anakartı 3 ay dolduktan sonra denedin mi? Banı açılmış mıydı?hwid ban yedim bende ban anakarta atılıyor arkadaşlar 4 aydır ekran kartını başka sistemde kullanıyorum ban yemedim
hwid ban süreli bandır riot bilet atarak ne zaman kalkacağı öğrenilebiliyor 3 ay yedim hileden ben