Neler Yeni

Valorant HWID Banı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Şöyle olabilir, cihazdaki bulunan her 2 depolama da sisteme düşmüş ise *ki sistemin nasıl işlendiği açık bir şekilde paylaşılmıyor, bilmiyorum ama böyle bir ihtimal var*
her 2 depolamayı kaldırıp tamamen yeni depolama kullanmayı denemelisiniz. Belki de harbiden depolama ID'leri kara listeye alınmıştır.

Ya da garantisini veremem ama bu kadar uğraşıp test etmek yerine bulabilirseniz, gerçekten çalışan sağlam bir spoofer ile her 2 depolamanın da ID'sini değiştirip yeni hesapla girmeyi deneyebilirsiniz.
Eğer spoofer dandik olur ise yine her türlü ban yersiniz zaten.
Yukarıda bahsettiğim 2.disk olan hdd ilk banı yedikten sonra takıldı. Yine de yedi. Spoofer hakkında pek bilgim olmadığı için net bir yorum yapamayacağım. Bugun yeni bir mail geldi birkaç soru daha sordular. Riottan yanıt beklemekteyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hwid ban yedim bende ban anakarta atılıyor arkadaşlar 4 aydır ekran kartını başka sistemde kullanıyorum ban yemedim
hwid ban süreli bandır riot bilet atarak ne zaman kalkacağı öğrenilebiliyor 3 ay yedim hileden ben
Peki anakartı 3 ay dolduktan sonra denedin mi? Banı açılmış mıydı?

FPSMaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Discord
Calibre#4059
Yukarıda bahsettiğim 2.disk olan hdd ilk banı yedikten sonra takıldı. Yine de yedi. Spoofer hakkında pek bilgim olmadığı için net bir yorum yapamayacağım. Bugun yeni bir mail geldi birkaç soru daha sordular. Riottan yanıt beklemekteyiz.

Peki anakartı 3 ay dolduktan sonra denedin mi? Banı açılmış mıydı?
banı açılır açılmasına ama bida o hesaptan giremessin sadece cihaz banın açılır

ARDELENO

80+ Bronze
Şu son 1-2 gündür süresiz ban yedim diyenler çok arttı. Hayırdır ya herkeste yüklü olan bir uygulama yasaklı uygulama listesine mi girdi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
1.5/4 demek istedin heralde, kesirli sayılar pay/payda oranı şeklinde ifade edilir ve bütünden daha küçük tanımlamalarda pay daima paydadan küçüktür. iyi forumlar
gece dikkat etmeden yazmışım galiba hocam uyku haliyle normaldir teşekkürler bu arada düzelteyim :) hayırlı forumlar

İlgilenmez sanırım, ban konularında çok katılar.

Bu kaç ₺ yapıyor anlamadım
gece yanlış yazmışım hocam 4/1.5 yazmışım , 1.5/4 olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,777
Üyeler
166,620
Son üye
nocates
Top Bottom