şöyle diyim palm tutuyorum galiba arada claw da tuttuğumu fark ediyorum daha önce rahat bir şekilde razer viper mini razer orvici v2 ve glorius model d wirles kullandımShape'i eline ve tutuşuna uygun olması en önemlisi, tutuş tarzın nasıl pawn,claw. Simetrik mouse mu ergonomik mi, hangisini tercih ediyorsun?
Razer Viper V3 Pro olur. Pulsar Xlite V3 eS, Logitech GPX2, Zowie ZA13 olur bunlara bakabilirsin. Ben Razer tercih ederdim. Bu arada F/P olarak ajazz 179 Apex'de olur.şöyle diyim palm tutuyorum galiba arada claw da tuttuğumu fark ediyorum daha önce rahat bir şekilde razer viper mini razer orvici v2 ve glorius model d wirles kullandım
steel series rivals 3, dün aldım ve gerçekten mükkkkkemmel, sadece denefiyat sınırı yok en iyileri nedir birinden birini alıcam
size güzel gelebilir ama artık kötü bir mouse hocam maalesef alınmaz fiyatını hak etmiyorsteel series rivals 3, dün aldım ve gerçekten mükkkkkemmel, sadece dene
bundan iyisi fiyat performans olarak ne olabilir ki hocam?size güzel gelebilir ama artık kötü bir mouse hocam maalesef alınmaz fiyatını hak etmiyor
mouse bundan 3-4 yıl önce güzeldi hocam hala kullanana güzel elbet ama o fiyata ondan kat kat kaliteli mouselar var sensör vs olarak eskide kaldı artıkbundan iyisi fiyat performans olarak ne olabilir ki hocam?
Bu arkadaşın önerileri güzel tercih zowie belki donanım bakımında en düşük olabilirRazer Viper V3 Pro olur. Pulsar Xlite V3 eS, Logitech GPX2, Zowie ZA13 olur bunlara bakabilirsin. Ben Razer tercih ederdim. Bu arada F/P olarak ajazz 179 Apex'de olur.