Neler Yeni

Yardım valorant icin furylevel z1 alinir mi?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
valorant rank yucelik

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
YUSUF KAYA
4 ay önce aldım bu fiyata çok memnunum usb ile kullanıcak olursanız kasanın ön tarafına takmanızı öneririm

Fiyatına göre özellikleri iyi, söylenene göre müşteri destekleri de iyi, alabilirsin.

sako.TPZ

80+
Mouse güzel ama kasasını beğenmedim ben plastik hissiyatını cok fazla veriyor

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostlar siparisi geciyorum 1318 TL'ye kargo dahil.
connectgame indirimine denk gelseydim m800pro extra paket alicaktim ama olmadi furylevel aliyorum.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
dostlar siparisi geciyorum 1318 TL'ye kargo dahil.
connectgame indirimine denk gelseydim m800pro extra paket alicaktim ama olmadi furylevel aliyorum.
dostum sana bir tavsiye vereyim, connectgame 2k lık mouse u 1k yapsa bile alma, yarın bir gün sorun yaşayınca ulaşamazsın, elinde kalır. Connectgame müşteri hizmetleri kötü olan değil, direkt olmayan bir firma, daha doğrusu takmıyorlar, neye güveniyorlar bilmiyorum ama sorun yaşaman kaçınılmaz. Hiç bulaşma connectgame adlı firmaya.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
dostum sana bir tavsiye vereyim, connectgame 2k lık mouse u 1k yapsa bile alma, yarın bir gün sorun yaşayınca ulaşamazsın, elinde kalır. Connectgame müşteri hizmetleri kötü olan değil, direkt olmayan bir firma, daha doğrusu takmıyorlar, neye güveniyorlar bilmiyorum ama sorun yaşaman kaçınılmaz. Hiç bulaşma connectgame adlı firmaya.
anladim hocam tesekkur ederim. furylevel siparisini verdim zaten, bunu ogrendigim iyi oldu baska bir sefer uzak dururum sagolun.

Top Bottom