al kanka ben memnunumdostlar siparisi geciyorum 1318 TL'ye kargo dahil.
connectgame indirimine denk gelseydim m800pro extra paket alicaktim ama olmadi furylevel aliyorum.
dostum sana bir tavsiye vereyim, connectgame 2k lık mouse u 1k yapsa bile alma, yarın bir gün sorun yaşayınca ulaşamazsın, elinde kalır. Connectgame müşteri hizmetleri kötü olan değil, direkt olmayan bir firma, daha doğrusu takmıyorlar, neye güveniyorlar bilmiyorum ama sorun yaşaman kaçınılmaz. Hiç bulaşma connectgame adlı firmaya.dostlar siparisi geciyorum 1318 TL'ye kargo dahil.
connectgame indirimine denk gelseydim m800pro extra paket alicaktim ama olmadi furylevel aliyorum.
anladim hocam tesekkur ederim. furylevel siparisini verdim zaten, bunu ogrendigim iyi oldu baska bir sefer uzak dururum sagolun.dostum sana bir tavsiye vereyim, connectgame 2k lık mouse u 1k yapsa bile alma, yarın bir gün sorun yaşayınca ulaşamazsın, elinde kalır. Connectgame müşteri hizmetleri kötü olan değil, direkt olmayan bir firma, daha doğrusu takmıyorlar, neye güveniyorlar bilmiyorum ama sorun yaşaman kaçınılmaz. Hiç bulaşma connectgame adlı firmaya.