Neler Yeni

Valorant için Gaming Laptop önerisi

Bura.K

80+ Silver
sadece ısınıyor ve malzeme kalitesi kötü
ama malzeme kalitesi çok sıkıntı değil garantileri mükemmel.
Sadece ısınıyor mu? Kasa çatlaması, ekran bozulması/kayması, ölü piksel, anakart/Ekran Kartı yanması...
Daha sayayım mı? Desteği iyi diye uğraşmaya değmez.

Bu bütçeye 17.3 bulamadım vallahi kusura bakmayın ama zorunlu ise biraz daha uğraşırım.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Genel olarak çoğu laptopun ısınma problemi var diye biliyorum, attığım modellerden hangisi en iyisi f/p olarak ?
Her laptopda ısınma olacak diye bir şey yok. Monster için geçerli değil ama 😀

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Sadece ısınıyor mu? Kasa çatlaması, ekran bozulması/kayması, ölü piksel, anakart/Ekran Kartı yanması...
Daha sayayım mı? Desteği iyi diye uğraşmaya değmez.

Bu bütçeye 17.3 bulamadım vallahi kusura bakmayın ama zorunlu ise biraz daha uğraşırım.

ikiside 45%NTSC değerine sahip bu bütçedeki laptoplar için çok kötü bir ekran/renk kalitesi diye biliyorum

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Valorant için fazla gerekli olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha araştıracağım hocam ama benim bildiğim sorunu olmayan serilerden birisi bu.
Dostum bana bir iyilik yapmak istiyorsan en büyük iyiliği şöyle yapmış olursun.Laptopa 8k ayıralım diyelim.İşelmcisi sağlam olsun ekran kartı çok sağlam olmasın.Biz bu laptopu ayrı bir 144hz monitöre bağlayalım.Bu laptop normalde 144fps veriyor diyelim monitöre bağlayınca oyunda da 144fps verir mi ? Hem laptoptan kısmış oluruz hem monitöre bağlayıp daha güzel bir oyun deneyimi sağlamış oluruz.Nasıl fikir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bana bir iyilik yapmak istiyorsan en büyük iyiliği şöyle yapmış olursun.Laptopa 8k ayıralım diyelim.İşelmcisi sağlam olsun ekran kartı çok sağlam olmasın.Biz bu laptopu ayrı bir 144hz monitöre bağlayalım.Bu laptop normalde 144fps veriyor diyelim monitöre bağlayınca oyunda da 144fps verir mi ? Hem laptoptan kısmış oluruz hem monitöre bağlayıp daha güzel bir oyun deneyimi sağlamış oluruz.Nasıl fikir ?
@Techno08 bu fikir mümkün mü dostum ?

Techno08

80+ Gold

eğer cihazda mux varsa bu pek mümkün değil. Eğer mux yoksa harici monitör işe yarayabilir. Ama eğer acelen yoksa dediğimi yap ryzen 7 5800h’lı pavilionun stoğa girmesini bekle

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
MSI Bravo serisine bakabilirsiniz.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard

o şekilde yapsan bence laptopun mantığı kalmaz her yere monitörü de mi götüreceksin

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
eğer cihazda mux varsa bu pek mümkün değil. Eğer mux yoksa harici monitör işe yarayabilir. Ama eğer acelen yoksa dediğimi yap ryzen 7 5800h’lı pavilionun stoğa girmesini bekle
mux olayı ne anlatabilir misin ?

o şekilde yapsan bence laptopun mantığı kalmaz her yere monitörü de mi götüreceksin
Hayır monitörü tek seferlik alıp sonra satmayı düşünüyorum pek zarar ettirmez, :)

MSI Bravo serisine bakabilirsiniz.
Tavsiye edebileceğiniz bir model ?

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
mux olayı ne anlatabilir misin ?

Hayır monitörü tek seferlik alıp sonra satmayı düşünüyorum pek zarar ettirmez, :)
nasıl yani monitörü satacaksan neden alıyorsun ki anlamadım orayı

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
nasıl yani monitörü satacaksan neden alıyorsun ki anlamadım orayı
Dostum kısacası üniversiteye gideceğim.Ev tuttum olayı az çok anlamışsındır diye düşnüyorum

Dostum olay bundan ibaret değil mi ?

Son düzenleme:
Top Bottom