Hocam o ne demek anlamadımcustom yap bence, o bütçede en mantıklısı olur
Blitzwolf veya akko alıp keycaplerini switchlerini ayrı al.Hocam o ne demek anlamadım
Klavyeyi kendi isteklerine göre oluşturuyorsun. Detaylı bilgi sahibi değilim ama basitçe klavyenin kasasını ayrı, switchlerini ayrı, keycaps yani tuşlarını ayrı alıyorsun ve birleştiriyorsun. İstediğin şekilde keycaps kullanabilirsin istediğin şekilde switch takabilirsin sana kalmış yani tamamen. Yanlış biliyorsam bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirimHocam o ne demek anlamadım
hocam pc toplar gibi klavye topluyorsunuz ve aşırı profesyonel bi şey çıkıyor ortaya, benim çok hoşuma gidiyor da para yokHocam o ne demek anlamadım
dedikleriniz doğru hocam eksik yok, ancak olay sadece keycaps ve switch değil kasa, anakart vs varda onları set halinde bulmak mümkünKlavyeyi kendi isteklerine göre oluşturuyorsun. Detaylı bilgi sahibi değilim ama basitçe klavyenin kasasını ayrı, switchlerini ayrı, keycaps yani tuşlarını ayrı alıyorsun ve birleştiriyorsun. İstediğin şekilde keycaps kullanabilirsin istediğin şekilde switch takabilirsin sana kalmış yani tamamen. Yanlış biliyorsam bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim
Ben vallahi anlamam ki normal toplu şekilde a alabileceğim bir klavye yok muhocam pc toplar gibi klavye topluyorsunuz ve aşırı profesyonel bi şey çıkıyor ortaya, benim çok hoşuma gidiyor da para yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
dedikleriniz doğru hocam eksik yok, ancak olay sadece keycaps ve switch değil kasa, anakart vs varda onları set halinde bulmak mümkün
Eğer custom yaparsanız switchleri lubelamayı unutmayın hocam bayaaaa fark ediyor seste
Rog claymore II var ama stoğu bitmiş 11 k ya satıyolardı en son. Normalde 4k fiyatı var, Mayıs sonuna kadar da 610 lira cashback veriyoBen vallahi anlamam ki normal toplu şekilde a alabileceğim bir klavye yok mu
Gayet kaliteli klavyeler var hocam benim dediğim fantazi işiBen vallahi anlamam ki normal toplu şekilde a alabileceğim bir klavye yok mu
Bu arada 4k klavye için gereksiz bi bütçe bence, 2 k civarına çok güzel yüzde 60 klavyeler varRog claymore II var ama stoğu bitmiş 11 k ya satıyolardı en son. Normalde 4k fiyatı var, Mayıs sonuna kadar da 610 lira cashback veriyo
4000 TL bütçem var kablosuz klavye almak istiyorum ama ne alacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum