Neler Yeni

VALORANT için kablosuz klavye

Yuen548

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuşa Muhammed Cıbır
Bütçe
4000
4000 Tl bütçem var kablosuz klavye almak istiyorum ama ne alacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
custom yap bence, o bütçede en mantıklısı olur

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam o ne demek anlamadım
Klavyeyi kendi isteklerine göre oluşturuyorsun. Detaylı bilgi sahibi değilim ama basitçe klavyenin kasasını ayrı, switchlerini ayrı, keycaps yani tuşlarını ayrı alıyorsun ve birleştiriyorsun. İstediğin şekilde keycaps kullanabilirsin istediğin şekilde switch takabilirsin sana kalmış yani tamamen. Yanlış biliyorsam bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Hocam o ne demek anlamadım
hocam pc toplar gibi klavye topluyorsunuz ve aşırı profesyonel bi şey çıkıyor ortaya, benim çok hoşuma gidiyor da para yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyi kendi isteklerine göre oluşturuyorsun. Detaylı bilgi sahibi değilim ama basitçe klavyenin kasasını ayrı, switchlerini ayrı, keycaps yani tuşlarını ayrı alıyorsun ve birleştiriyorsun. İstediğin şekilde keycaps kullanabilirsin istediğin şekilde switch takabilirsin sana kalmış yani tamamen. Yanlış biliyorsam bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim
dedikleriniz doğru hocam eksik yok, ancak olay sadece keycaps ve switch değil kasa, anakart vs varda onları set halinde bulmak mümkün

Eğer custom yaparsanız switchleri lubelamayı unutmayın hocam bayaaaa fark ediyor seste

Yuen548

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuşa Muhammed Cıbır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam pc toplar gibi klavye topluyorsunuz ve aşırı profesyonel bi şey çıkıyor ortaya, benim çok hoşuma gidiyor da para yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

dedikleriniz doğru hocam eksik yok, ancak olay sadece keycaps ve switch değil kasa, anakart vs varda onları set halinde bulmak mümkün

Eğer custom yaparsanız switchleri lubelamayı unutmayın hocam bayaaaa fark ediyor seste
Ben vallahi anlamam ki normal toplu şekilde a alabileceğim bir klavye yok mu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ben vallahi anlamam ki normal toplu şekilde a alabileceğim bir klavye yok mu
Rog claymore II var ama stoğu bitmiş 11 k ya satıyolardı en son. Normalde 4k fiyatı var, Mayıs sonuna kadar da 610 lira cashback veriyo

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Rog claymore II var ama stoğu bitmiş 11 k ya satıyolardı en son. Normalde 4k fiyatı var, Mayıs sonuna kadar da 610 lira cashback veriyo
Bu arada 4k klavye için gereksiz bi bütçe bence, 2 k civarına çok güzel yüzde 60 klavyeler var

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
4000 TL bütçem var kablosuz klavye almak istiyorum ama ne alacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum
1 yıldır kullanıyorum çok güzel gerçekten.Bunu al kafan rahat olsun.%60lık klavye rahatlığı mükemmel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,425
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom