Valorant için upgrade tavsiye

4060 hangi çözünürlükte kullanıyorsun 2k veya 4k ise bir 1080pe düşür dene.

Bende de r5 7600+4060 var hiç öyle bir problem olmadı ortlama 200 fps almanın imkanı yok. 1080p kullanıyorum ben 300 üstü rahat geliyor.

X3d işlemciye geçmene gerek yok işlemcinde bir sorun yok sistemin güncellemeleri kontrol et özellikle ekran kartı driverları güncelle. Ekran kartına overclock yapmayı falanda düşünme.
300 üstü bende alıyorum fakat utility kullanımlarında düşüyor fps im yoğun yerlerde 1080p 4:3 true stretched oynuyorum zaten en fazla fps vermesi gereken ayarlarda yani bu ay sonu ram upgrade yapıp temiz format atıcam ram değiştirme lüksüm yok aynı rami alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldığında nasıldır bilmiyorum ama ramler şu fiyata çok berbat be hatta 2k bile olsa çok berbat modülü vs.

windows ayarlarını vs yap arkada birşeyler çalışıyor olması lazım görev yöneticisini aç 8k hz 4k hz mouse'un varsa onu 8k veyz 4k da kullandığın için sorun yaşıyor olabilirsin bunlarda problem yoksa aidaextreme indir onunla ramleri cpu fpu gpu hepsini seç bi test et ama tavsiyem ramleri değiştir 2x16 yap bu valorant sorununda dışında yani ama kasma ihtimali yok eğer parçaların hepsi sorunsuz beslenebiliyorsa ki beslenmemesi içinde bir sebep yok gibi duruyor a bak biosa girip resizable bar açık mı ona bak kapalıysa aç bios ayarlarını yap expo açık değilde exponu da aç tüm ayarları vs yaptıktan sonra biosunu araştırıp her türlü + performans moduna cek soğutucunu biosdan cpuda oyle turbo boost falan aç en son yaz youtube'a unlost fps arttırma diye tüm ayarları yap windowsu optimize et sonra valorant fps arttırma yaz onlarıda yap sonra gir oyuna 400 fps garanti

EKLEME:

SSD'n çok fazla dolduğu içinde olabilir onada bakabilirsin
SSD kaynaklı bencede

Geri