Valorant in put lag sorunu ve fps sorunu YARDIM

Sercava

80+
Reaksiyon skoru
6
Valorantta son 2 aydır yaşadığım sorun , yaşayıp çözen varsa veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Sistem
Ryzen 3 1300x
msi a320m pro vh plus
gtx 1050 ti gaming x
16 gb ram var 2 slot 8- 8 2933 mhzde çalışıyor
144 hz monitör var

Fps sürekli dalgalanıyor arada maus lagı filan giriyor 80 fpslere kadar düşüş yaşıyorum 144 hz monitörüm var ve çok kötü etkiliyor 2 ay öncesine kadar 144 ün altına nadir düşen sistemim şuan 80 70 fpsleri görüyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum 4 5 kez format attım denedim ama hiç bir şey değişmedi oyunu silip tekrar yükledim 2 3 kez yine düzelme olmadı ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Poligonda böyle bir kullanım mevcut ve oyun içinde bu cpu time ve render timeler 10 lara kadar ulaşabiliyor.
valo.png

Güncellendikçe FPS düşüşü yaşıyorum bende. 1650S R5 2600 ile.

Ek olaraktan oyun içi ayarları şu şekilde kullanmaktayım :
ayar.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellendikçe FPS düşüşü yaşıyorum bende. 1650S R5 2600 ile.
Oyun ile Alakalı olduğunu düşünüyorum bende ama oyuna bir şey getirmediler ki getirseler bir fps düşüşü yaşanır , diye düşünüyorum

Ek olaraktan oyun içi ayarları şu şekilde kullanmaktayım :
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun ile Alakalı olduğunu düşünüyorum bende ama oyuna bir şey getirmediler ki getirseler bir fps düşüşü yaşanır , diye düşünüyorum
Güncellemelerde bişeyler oluyor valla ben anlamadım. Aynı ayarları kullanıyorum. Çok izlekli görselleştirme kapalıysa onuda aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri