Aynen güncel driverler whql ye bakacam bir kaç kişi daha söyledi,Driverlar güncel mi ? AMD ekran kartlarında bazı driverlar sorun olabiliyor, eski ama (WHQL) sertifikalı olan driverlarıda denemenizi öneririm AMD sorun yaratıyor bazen bu şekilde.
Oyunu açınca ekran kartının fanının hızı bir düşüyor bir yükseliyor ,Kasma derken fps drop mu oluyor ?
o oyun içi sıcaklıkla alakalı, otomatik fan açıp kapatma sistemi var bu ekran kartında.Aynen güncel driverler whql ye bakacam bir kaç kişi daha söyledi,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunu açınca ekran kartının fanının hızı bir düşüyor bir yükseliyor ,
monitörünüz nedir? freesync falan var mı? vsync açınca durum ne oluyor kasma oluyor mu?16 gb ram kullanıyorum 2 ve 4 e takılı sadece valorantta oluyor bu sıkıntı , ssd daha yeni.
Dostum monitörde, adaptive sync özelliğini açtım, sonra AMD software da freesync özelliğini aktif hale getirdim, rivalturner programını kapattım, fps 400 500 arası yükseldi tekrar, kasma donma vs sıfır.Sorun nasıl çözüldü acaba?
Konuyu hortlatıyorum ama nasıl yani anlamadımHocam valorant GM'nin attı bir yazılım var direk sitesinden indir ismi neydi unuttum o oyun anarım gibi bir zımbırtı yapıyor sorunun çözülür