ram çiftmi tekmi direkt sorunu çözeceğimValorant oynarken normalde 50-70 arası fps alıyordum ama bilgisayara format attıktan sonra fps değerlerim 30'un altına düştü ve sürekli olarak oyun donuyor
Bunu nasıl düzeltebilirim.
(Laptop kullanıyorum)
oyunu harici ekran kartından çalıştırmıyor olabilirsin ve ya sürücülerini yüklemeyi unutmuş olabilirsin bi bak istersenValorant oynarken normalde 50-70 arası fps alıyordum ama bilgisayara format attıktan sonra fps değerlerim 30'un altına düştü ve sürekli olarak oyun donuyor
Bunu nasıl düzeltebilirim.
(Laptop kullanıyorum)
Çiftram çiftmi tekmi direkt sorunu çözeceğim
Ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Ayarlardan harici ekran kartını seçtimoyunu harici ekran kartından çalıştırmıyor olabilirsin ve ya sürücülerini yüklemeyi unutmuş olabilirsin bi bak istersen
Aynı ayarları kullanıyorumformat atmadan önceki ayarlarla aynı ayarları yaptın dimi
Cpu %33görev yöneticisinde cpu, bellek ve disk kullanım yüzdeleriniz nasıl onlarda performansa etki eder. İşlemcinize ne yük bindiriyor ona bakabilirsiniz
Formattan sonra yüksek performans olarak ayarladımformattan sonra nvidia denetim masasından yüksek performans ayarladın mı bende formattan sonra normale çekiyodu
Hdd kullanıyorumhdd mi kullanıyorsun laptopta
işlemcini ne kullanıyormuş bu boştaki hali mi bideCpu %33
Ram %60
Disk %1 - 5 %
Gpu Max %50
Oyun donunca Gpu kullanımı %0 a düşüyor
Formattan sonra yüksek performans olarak ayarladım
Hdd kullanıyorum
Oyunda ki haliişlemcini ne kullanıyormuş bu boştaki hali mi bide