Valorant kilitli hesap

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba arkadaşlar, hesabım güvenlik sebebiyle kilitlendi hesaba girebiliyorum lakin sadece valoranta girememekteyim. Sebep olarak ise çok fazla mail değişimi ve güvenlik riski olarak ilettiler. Size bu ban açılır mı ? herhangi bir hile vs. kullanmadım. Mailde kalıcı yazıyor ama oyun içinde geçici yazıyor. Bazı arkadaşlar açılır 3 veya 6 ayda dedi sizce ne olur ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-04 140238.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-04 140238.webp
    37.3 KB · Hit: 153
Hayır açılmıyor hiç bir şekilde ben hesap satın almıştım sırf arkadaşlarla takılalım vs diye 1 yıl kadar bende kaldı sonra şak hesap gitti niye diye bilet attım aynı sebepten ve komple kitliyorlar daha açmicaklarını söylediler açmıyorlar da çünkü satıp hesabı geri alıp geri satıyorlar

Hayır açılmıyor hiç bir şekilde ben hesap satın almıştım sırf arkadaşlarla takılalım vs diye 1 yıl kadar bende kaldı sonra şak hesap gitti niye diye bilet attım aynı sebepten ve komple kitliyorlar daha açmicaklarını söylediler açmıyorlar da çünkü satıp hesabı geri alıp geri satıyorlar
O şekilde bir olay olmadı ki dostum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

totalde 2 kere ana maile döndermek için mail attım sadece ondan dolayı kilitlendi

O şekilde bir olay olmadı ki dostum bende

totalde 2 kere ana maile döndermek için mail attım sadece ondan dolayı kilitlendi
üst üstemi attın yoksa ne kadar sürede bir değiştirdin?

Merhaba arkadaşlar, hesabım güvenlik sebebiyle kilitlendi hesaba girebiliyorum lakin sadece valoranta girememekteyim. Sebep olarak ise çok fazla mail değişimi ve güvenlik riski olarak ilettiler. Size bu ban açılır mı ? herhangi bir hile vs. kullanmadım. Mailde kalıcı yazıyor ama oyun içinde geçici yazıyor. Bazı arkadaşlar açılır 3 veya 6 ayda dedi sizce ne olur ?
açılmıyor hocam bunlar g.o

neden değiştin mailini 4 5 ayda bir
Mail değişmedim hocam, arkadaştan aldım hesabı, wild rift oynarken yanlışlıkla şifre değiştirdi bende maili geri aldım. vs vs uzun mesele yani güvenlik riski yoktu ama güvenlik riski falan dediler kitlediler

açılmıyor hocam bunlar g.o
geçmiş olsun o zaman gitti champ 21 :D

Güncelleme olarak bir sorum daha olacak, hesap kilitlendi fakat profili silinmedi veya geçmişi silinmedi ek olarak LoL falan girebiliyorum hesapla sadece valoya giremiyorum açılır mı sizce ?
Arkadaşlıktan falan silinmedi veya hiçbir yerde banlı yazmıyor profil açık arkadaş ekleyip çıkarabiliyorum hala riot falan açık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri