valorant klavye fare gecikmesi

mecaku

80+
Reaksiyon skoru
0
agalar ben valorant oynarken mesela w ve space e basıyorum algılamıyo 3 4 saniye sonra kendi kendine basıyo mousede aynı şekilde bazen hiç dönmüyor bile diğer hiçbir oyunda olmuyo lütfen yardım edin youtubede googlede hiçbiryerde çozümünü bulamadın inş bilen biri vardır

agalar ben valorant oynarken mesela w ve space e basıyorum algılamıyo 3 4 saniye sonra kendi kendine basıyo mousede aynı şekilde bazen hiç dönmüyor bile diğer hiçbir oyunda olmuyo lütfen yardım edin youtubede googlede hiçbiryerde çozümünü bulamadın inş bilen biri vardır
v-sync yi kapat oyundan belki geçer

Klavye , fare ve monitörün MS leri nedir ?

nasıl yok ben vsync yi açınca oyunlarda fare gecikmesi oluyor kapatınca düzeliyor alakası var hem de tüm oyunlarda geçerli
Bende olmuyor hiç de böyle bi soruna vsync kapat diyeni görmedim.

Bende olmuyor hiç de böyle bi soruna vsync kapat diyeni görmedim.
ben 8 yıldır fps oyunu oynuyorum belki alıştığım için fark etmiş olabilirim ama bana öyle geliyor farklı bilgisayarlardan da denedim vsync açınca bana göre gecikme oluyor mouse da

ben 8 yıldır fps oyunu oynuyorum belki alıştığım için fark etmiş olabilirim ama bana öyle geliyor farklı bilgisayarlardan da denedim vsync açınca bana göre gecikme oluyor mouse da
neyse bi denerim bide şey oluyo gecikme olunca bazen hani yapışkan tuşlar sekmesi açılınca bi ses çıkıyo ya onu duyuyorum ama bişe açılmıyo sadece sesi çıkıyo hayatımda böyle bi hata görmedim bu nedir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri