Valorantta olan toxic tayfayla yasanan küfürden dolayı ban yiyorum. 3 4 defa 14 gün ban yedim.Oyuna sürekli para da yatırıyom . Korkmaya başladım perma yerim diye. Valorantta küfürden perma ban yenir mi cevaplayabilir mi birisi ?
Ben bir sene yedim reis mute at geç benim 10000 lik hesap gitti sen mute at geçValorantta olan toxic tayfayla yasanan küfürden dolayı ban yiyorum. 3 4 defa 14 gün ban yedim.Oyuna sürekli para da yatırıyom . Korkmaya başladım perma yerim diye. Valorantta küfürden perma ban yenir mi cevaplayabilir mi birisi ?
Evet küfürden biraz daha zorlarsan perma yersin. Biri küfür ederse mutele ve raporla oyununa bak
kanka ailevi değerlere genelde insan küfür ediyor arkadaşın kaç defa ban yedi 4 defa perma yedim benperma yenir mi bilmiyorum ama geçen hafta arkadaşım 1sene ban yedi
kanka 4 defa 14 gün yedim elim ayağım titriyor valla daha yeni 4 veya 3. yedimEvet küfürden biraz daha zorlarsan perma yersin. Biri küfür ederse mutele ve raporla oyununa bak.
kankacım hafta atıyor ilk sonra ay mı yoksa yıl mıBen bir sene yedim reis mute at geç benim 10000 lik hesap gitti sen mute at geç
Belli bir doğrusallığı yok. Daha önceden ceza yediysen tamamen kontrol eden kişinin insafına göre ban atıyor. Permada yiyebillirsin tekrar 1 ayda.Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 4 defa 14 gün yedim elim ayağım titriyor valla daha yeni 4 veya 3. yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankacım hafta atıyor ilk sonra ay mı yoksa yıl mı
Ay yok direk yilMesaj otomatik birleştirildi:
kanka 4 defa 14 gün yedim elim ayağım titriyor valla daha yeni 4 veya 3. yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankacım hafta atıyor ilk sonra ay mı yoksa yıl mı
O zamanda sesi aç niye açık değil kontakt oynayamıyoruz diyorlarBen direkt sesli sohbeti kapattim baska turlu oynanacak bir oyun değil
Valorantta olan toxic tayfayla yasanan küfürden dolayı ban yiyorum. 3 4 defa 14 gün ban yedim.Oyuna sürekli para da yatırıyom . Korkmaya başladım perma yerim diye. Valorantta küfürden perma ban yenir mi cevaplayabilir mi birisi ?